Аби летовище в Ужгороді відновило регулярні авіарейси...

Аби летовище в Ужгороді відновило регулярні авіарейси...
З цією метою сьогодні у столиці Словаччині відбудуться переговори щодо угоди про забезпечення повітряного простору та експлуатації міжнародного аеропорту "Ужгород".

 

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив заступник міністра інфраструктури  з питань європейської інтеграції Віктор Довгань.

Нагадаємо, що дія угоди між урядами України та Словаччини про передачу відповідальності за забезпечення обслуговування повітряного руху та експлуатації міжнародного аеропорту "Ужгород" спливла16 липня 2016 року і ужгоодське летовище припинило приймати регулярні рейси.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян під час останнього візиту на Закарпаття зазначив, що "у квітні відбудуться візити Державіаслужби України та керівництва Міністерства інфраструктури України до Словаччини з метою відпрацювання двосторонньої угоди на рівні державіаслужб, а також у разі потреби між урядами двох країн. Переговори стосуватимуться врегулювання питання щодо заходу літаків на посадку на летовищі Ужгорода. Друге питання – Украерорух докладає зараз усіх зусиль, щоб забезпечити необхідним навігаційним обладнанням дане летовище у шестимісячний термін. І ми виходимо з того, що аеропорт Ужгорода повинен бути готовим до зимової навігації у 2018-2019 роках".

Джерело: Закарпаття онлайн

 

03 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів