Труби, "мобілка", гроші, алкоголь та сільськогосподарський інвентар, або що встигли накрасти злодії за добу в Закарпатті

Труби, "мобілка", гроші, алкоголь та сільськогосподарський інвентар, або що встигли накрасти злодії за добу в Закарпатті
Правоохоронці краю встановили осіб, причетних до вчинення крадіжок металевих труб, мобільного телефону, грошей, сільськогосподарського інвентарю від місцевих мешканців. Усі крадені речі вилучили та розпочали слідство.

 

Під час несення служби працівники сектору реагування патрульної поліції Берегівського відділу у районному центрі помітили двох місцевих мешканців, які на гужовому транспорті перевозили металеві труби. Пояснити походження виробів молоді люди не змогли. Під час перевірки інформації поліцейські Берегівщини встановили, що місцеві чоловіки, віком 22 та 35 років, з недобудованої автозаправної станції по вулиці Мужайській викрали труби, вартістю близько 7 тисяч гривень. За фактом крадіжки у поліції розпочали слідство за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Крадені труби вилучили та повернуть власнику.

Оперативно у розкритті крадіжки і затриманні 42-річного вже судимого чоловіка, якого  підозрюють у її  вчиненні, спрацювали ужгородські поліцейські. Місцевий мешканець із супермаркету по вул.Процика у обласному центрі під приводом купівлі продуктів харчування з відділу спиртних напоїв викрав віскі,  вартістю 2 тисячі гривень. Того ж дня дільничні офіцери відділу поліції викрили мешканця с.Оноківці на крадіжці елітного алкоголю. Крадене вилучили та направили на експертизу. За фактом таємного викрадення майна проводять слідство.

Поліцейські Ужгородщини повернули 38-річному мешканцю м.Чоп викрадений у нього мобільний телефон та гроші. Як з’ясували працівники поліції обікрав чоловіка його знайомий, який гостював у потерпілого. 71-річний пенсіонер непомітно викрав у господаря телефон та гроші у сумі 600 грн. Частину викрадених коштів мешканець Чопу вже встиг витратити, інше у нього вилучили поліцейські. За фактом крадіжки триває слідство.

Крім того, крадіжку з проникненням розкрили працівники Воловецького відділення поліції. Правоохоронці викрили 42-річного мешканця с.Абранка на крадіжці сільськогосподарського інструменту від свого односельчанина. Поліцейські з’ясували, що чоловік проник на територію дворогосподарства і з прибудови викрав інструменти. Крадене слідчі вилучили та після проведення слідчих дій повернуть власникові. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

08 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів