Як знайти підробіток в Ужгороді за допомогою Інтернету?

Як знайти підробіток в Ужгороді за допомогою Інтернету?
Шукати підробіток в Інтернеті – чому б і ні? Тим паче, що зараз з’явилося багато можливостей для пошуку роботи без ризику. І мова йде не тільки про сучасні вакансії для розробників сайтів та програмістів.

 

Багато замовників послуг використовують всесвітню Мережу для того, щоб підібрати найкращих робітників на тимчасові чи постійні завдання. Скористатися цим і знайти підробіток в Ужгороді можна за допомогою Kabanchik.ua – спеціалізованого українського онлайн-сервісу.

Робота для всіх бажаючих

Kabanchik.ua – проект, орієнтований на об’єднання прямих замовників послуг з виконавцями. Причому, сервіс далекий від «простого» сайту з вакансіями: навпаки, він пропонує унікальний алгоритм для швидкого та безпечного пошуку. Ось як виглядає процес:

1.       Замовник (будь-хто: житель міста, підприємець, представник компанії) створює на сайті завдання на конкретний об’єм послуг. Одразу вказує ціну і термін виконання.

2.       Система надсилає інформацію про опубліковане завдання зареєстрованим виконавцям. Їм надходить електронний лист. Якщо виконавець встановив спеціальній мобільний додаток від сервісу – на смартфон також прийде сповіщення.

3.       Кожен виконавець може переглянути умови завдання. Якщо все влаштовує – треба лише подати заявку.

4.       Замовник обирає одного виконавця, сторонам стають доступними контактні дані для подальшого обговорення подробиць. Оплату за послуги виконавець отримує зазичай по факту.

Таким чином можна знаходити підробіток у будь-якій доступній сфері – а їх на сайті близько 800. Проект орієнтований на шукачів роботи будь-якої статі та віку, з будь-ким досвідом чи навіть без нього. Декілька тисяч зареєстрованих замовників щодня забезпечують бажаючих завданнями різного напрямку: від кур’єрської доставки до розробки ремонту побутової техніки.

Сантехніки, ремонтники, кур’єри – потрібні всі

Більшість замовників послуг в Ужгороді – жителі міста. Це впливає на особливості попиту. Зокрема, найбільш популярною категорією на Kabanchik.ua є ремонт квартир: містяни шукають окремих спеціалістів чи сформовані бригади і готові платити за якісну і швидку роботу. Замовлення різні: від оклеювання стін шпалерами до комплексного ремонту «під ключ». Варто згадати інші популярні серед замовників напрямки:

?        кур’єрська доставка;

?        ремонт побутової техніки та комп’ютерів;

?        клінінгові послуги;

?        робота в Інтернеті;

?        послуги репетиторів.

Ще одна «топова» категорія – Домашній майстер. Особливим попитом на Kabanchik.ua користується сантехнік – приватний спеціаліст, якого часто наймають в якості альтернативи комунальним робітникам. Вміння виконувати роботу у цій сфері дозволить майстру добре заробляти – так само, як і електрику, слюсарю або столяру.

 

Підробіток в Інтернеті – це безпечно

Зокрема, розробники сервісу потурбувалися про захист виконавців. По-перше, всі завдання від замовників перевіряє адміністрація ресурсу. При появі якоїсь сумнівної або відверто шахрайської задачі її оперативно видалять. Є також опція, яка гарантує оплату за виконану роботу. Вона називається «Безпечна угода»: сенс у тому, що замовник платить наперед, сервіс утримує ці кошти і передає виконавцеві, коли робота зроблена і підтверджена.

Як почати працювати з сервісом? Достатньо зареєструватися та виконати прості умови. Процес швидкий та безкоштовний. Варіантів підробітку завжди достатньо: головне, вчасно переглядати завдання та відкликатися на них і сумлінно виконувати роботу.

 

29 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів