Ужгородський виконком погодив програму співпраці з Держказначейством на 2018-2020 роки

Ужгородський виконком погодив програму співпраці з Держказначейством на 2018-2020 роки
Програму співпраці Ужгородської міської ради та управління Державної казначейської служби України у м. Ужгороді Закарпатської області в сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2018-2020 роки погодили на сьогоднішньому засіданні виконкому.

 

Протягом останніх років управлінням Державної казначейської служби України у м. Ужгороді Закарпатської області спільно з виконавчими органами Ужгородської міської ради здійснено ряд організаційних та практичних заходів, спрямованих на зміцнення фінансово-бюджетної дисципліни, забезпечення належного казначейського обслуговування місцевих бюджетів, частково впроваджено систему дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства – Казначейство», попереджено неефективне або з порушеннями бюджетного законодавства використання коштів міського бюджету. На сьогодні в управлінні Державної казначейської служби України в Ужгороді для забезпечення обслуговування місцевих бюджетів відкрито 607 рахунків для обліку бюджетних надходжень, більше 8 тисяч рахунків для обліку видатків бюджетних установ, а до мережі місцевого бюджету включено 82 розпорядники та одержувачі бюджетних коштів.

Завданням Програми є:

- підвищення рівня захисту інформаційних систем, знань бюджетного законодавства посадовими особами розпорядників та одержувачів бюджетних коштів;

- підвищення оперативного та безпечного інженерно - технічного рівнів обслуговування;

- надання своєчасних та якісних послуг розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів м. Ужгорода;

- забезпечення органів влади та місцевого самоврядування інформацією про виконання міського бюджету для оперативного управління бюджетними коштами і на підставі цього прийняття правильних управлінських рішень;

- створення належних умов праці для спеціалістів управління казначейства та розпорядників і одержувачів бюджетних коштів шляхом фінансування з міського бюджету тих пріоритетних напрямів та заходів, які впливають на стан роботи управління казначейства, але не фінансуються або частково фінансуються з державного бюджету.

Програма розроблена на основі комплексного підходу до розв’язання проблем казначейської системи, захисту інформації, а тому визначає досягнення специфічних для міста цілей і завдань на шляху удосконалення системи, зміцнення технічної та ресурсної бази цієї роботи, недопущення пошкодження обладнання та систем зв’язку у випадках можливого повторення хакерських атак.

Фінансування Програми передбачене у розмірі 700 тисяч гривень: 300 тисяч на 2018 рік, та по 200 тисяч - на 2019-2020 роки.

У подальшому Програму внесуть ще на розгляд сесії міської ради.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

14 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів