Члени Ужгородського виконкому прийняли рішення про переведення житлових приміщень у нежитлові

Члени Ужгородського виконкому прийняли рішення про переведення житлових приміщень у нежитлові
Сьогодні виконком Ужгородської міськради надав наступні дозволи на переведення житлових приміщень у нежитлові:

 

- квартири № 1 по вул. Перемоги, 163/2 у загальною площею 35,3 кв.м, яка належить на праві приватної власності Кашка Володимиру Васильовичу. Функціональне призначення – під стоматологічні приміщення.

- квартири № 5 по вул. Швабській, 70 загальною площею 105,2 кв.м, яка належить на праві приватної власності Баник Оксані Флорівні. Функціональне призначення – під перукарню.

- квартири № 3 по пр.Свободи, 28 загальною площею 31,1 кв.м., яка належить на праві приватної власності Жуку Володимиру Володимировичу. Функціональне призначення – торгово - офісні приміщення.

- квартири № 1 по вул. Підградській, 27 загальною площею 92,0 кв.м., яка належить на праві приватної власності ТОВ «Максавто». Функціональне призначення – торгово-офісні приміщення.

Власників, яким надано дозвіл на переведення житлових приміщень у нежитлові, зобов'язали укласти договори з департаментом міського господарства про сплату грошової компенсації в цільовий соціально-економічний фонд розвитку міста; класти з відповідними організаціями угоди про оплату комунальних послуг та експлуатаційних видатків, пов’язаних з утриманням будинку та прибудинкової території протягом місяця з дня отримання копії рішення; оформити документи на право користування земельною ділянкою згідно з вимогами чинного законодавства.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

27 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів