«Вікінги» та «Мачо-Лечо» святкували перемогу на «Ужгородській регаті»

«Вікінги» та «Мачо-Лечо» святкували перемогу на «Ужгородській регаті»
Більше 20 учасників, унікальні човни та казкові герої команд учасників – це все мали нагоду спостерігати глядачі на річці Уж в обласному центрі під час девятої за ліком «Ужгородської регати - 2018». З кожним роком ці розважальні змагання набирають обертів і стають популярними в нашому обласному центрі.

 

Стартували човнярі на своїх казкових кораблях від транспортного моста біля Під замкового моста, фінішну лінію перетинали за іншим транспортним мостом ім.Т.Масарика біля ресторану «Уж-Венеція».  Завершував звитяги адміральський екіпаж головних організаторів веселого шоу у складі Федора Шандора та Сергія Денисенка.

Далі ж відбулася процедура посвяти та нагородження учасників спортивно-розважального заходу. Спочатку всі члени команд пройшли посвяту – скуштували на смак воду з чотирьох найбільших рік краю – Тиси, Боржави, Латориці та Ужа, а потім отримали сертифікат  учасника регати.

А далі компетентне жюрі під головуванням Федора Шандора визначило найкращих у різних номінаціях.  У номінації «Ноїв ковчег» - найбільш чисельніший екіпаж стала україно-норвежська  командна судно на борту з середньовічними воїнами, які наводили жах на всю Європу  під назвою «Вікінги». У номінації найоригінальніше судно «Веселий Роджер» переміг човен «Мачо Лечо» з колоритним капітаном. Найшвидшим судном став човен з командою «Тату».  А в номінації «Чорна каракатиця» (найшвидше судно серед саморобних) став оригінальний човен-одиночка «Вело-водо-хід». Ще в одній номінація «Симпатія регати» спеціальні призи дісталися екіпажу дуету «Пірати», ця команда влаштувала святкування з обливання шампанським.  

На завершення «Ужгородської регати» на всіх «моряків» та глядачів чекала відкрита дискотека біля річки та фотосесія з яскравими її учасниками. Вийшло справжнє свято, яке розважило та повеселило ужгородців та гостей нашого міста.

Семен МИХАЙЛИК

 

30 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів