Ужгородські школярі завдяки "Робототехніці" засвоюють основи програмування

Ужгородські школярі завдяки "Робототехніці" засвоюють основи програмування
Крім цього, це допомагає їм розв’язувати складні завдання, бути креативними, використовувати фантазію, нестандартно мислити.

 

На базі Ужгородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням англійської мови розпочала роботу секція «Робототехніка» Малої Академії Наук. Наразі в ній займаються учні 6-7 та 8-10 класів з різних шкіл міста, зокрема №3,8,5,20.

У секції «Робототехніка» передбачено програмування, цікаві наукові проекти, вивчення сучасних технологій і можливостей. Діти навчаються моделювати, конструювати та програмувати роботів. Викладач Аліса Кочемба стажується і здобуває досвід у чеських колег в Остравському технічному університеті. Вона подає матеріал у цікавій ігровій формі, що дає змогу і наймолодшим учням його засвоїти. Крім того, 80-90% навчання складає практична робота.

Завдяки «Робототехніці» школярі засвоюють основи програмування. Крім цього, це допомагає їм розв’язувати складні завдання, бути креативними, використовувати фантазію, нестандартно мислити.

Діти займаються у невеликих групах (до десятка осіб) та працюють з якісним сучасним обладнанням. Графік дозволяє вибрати зручний час для занять: у понеділок та середу з 15:30 до 17:30 займаються учні 8-10 класів, у такий же час у четвер та п’ятницю - учні 6-7 класів.

Наразі у секції є 10 вільних місць, тому проводиться додатковий набір учнів 4-5 класів.

Письмові заяви щодо участі у секції приймаються до 26 жовтня 2018 року з 15.00 до 16.00 год. за адресою: м.Ужгород, наб. Незалежності, 19 (приймальня Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3).

Джерело: Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

23 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів