В Ужгороді представники влади зустрілися з "пересічниками": про що домовилися?

В Ужгороді представники влади зустрілися з "пересічниками": про що домовилися?
У середу, 28 листопада, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, як і обіцяв, виступив модератором на зустрічі власників авто з іноземною реєстрацією та народними депутатами України від Закарпаття. На запрошення керівника краю з одинадцяти нардепів відгукнулися троє – Роберт Горват, Валерій Лунченко та Василь Петьовка.

 

– Вкотре хочу наголосити, що вирішити проблему і зняти напругу ми можемо тільки у правовому полі, – зазначив Геннадій Москаль на початку зустрічі. – Обласна державна адміністрація в межах своїх повноважень зробила все, що від неї залежить. Однак повністю проблему може вирішити тільки Верховна Рада шляхом внесення змін у вже діючий Закон «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України». 

Відтак було прийнято наступне рішення: Г.Москаль направить звернення Президенту України Петру Порошенку з проханням ініціювати у Верховній Раді розгляд як невідкладного законопроекту, розробленого на основі законопроекту народного депутата Ю.Дерев’янка, про внесення змін у діючий закон про легалізацію «євроблях». Оперативне прийняття цього законопроекту більшістю Верховної Ради зможе зняти правові суперечності і тим самим ліквідувати напругу в середовищі «пересічників». І троє присутніх народних депутатів, і «пересічники» домовилися залучити на підтримку законопроекту якомога більше народних депутатів України.

Інформує прес-служба Закарпатської ОДА

 

28 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів