"Три рази хрюкнути на телевізор": закарпатський письменник дав 9 порад, як треба зустріти рік свині

"Три рази хрюкнути на телевізор": закарпатський письменник дав 9 порад, як треба зустріти рік свині
Як правильно зустріти 2019 рік свині, написав у соцмережі Фейсбук закарпатський поет, письменник Василь Кузан.

 

1. За десять днів до Нового року перестаньте мити посуд, прати і умиватися. Окремі місця тіла дозволяється витирати вологими серветками.

2. Кожного дня харчові вдходи згодовуйте своїй чи сусідській свині. Якщо ви живете в місті - відвозьте відходи до родичів у село. Якщо у вас нема родичів у селі - відвозьте відходи на найближчий мясокомбінат і годуйте ними свиню, яку ще не встигли вбити.

3. До настання Нового року не дивіться на небо і не шукайте сузір"я свині, щоб не відлякати своїм зацікавленим поглядом удачі.

4. Для того, щоб рік прийдешній був щедрим та приніс вам перший мільйон дрібними купюрами навіть не пробуйте розбити велику керамічну свинку з продовгуватою дірочкою на спині. Всі заощадження звідти зможете забрати через рік.

5. Свиня любить безлад у приміщенні. Постарайтеся, щоби якомога більше речей: брудні шкарпетки, труси, сорочки та сукні валялися на підлозі по всій хаті.

6. Харчуйтеся виключно кукурудзою (стручками), картоплею, кашами - вегетаріанською їжею, яку дозволяється приправляти оліями рослинного походження. Ананаси та шампанське відкладіть на перші хвилини Нового року.

7. У перші секунди Нового року необхідно три рази хрюкнути на телевізор.

8. У перші хвилини року можна прийняти ванну, випити шампанське з ананасами.

9. Файний настрій і неймовірне задоволення протягом перших годин року (при дотриманні всіх правил) вам гарантують всесвітньо відомі астрологи Літературної агенції "Зілля".

 

20 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів