Де закарпатцям відпочити взимку: як полетіти на екскурсію в Європу за копійки?

Де закарпатцям відпочити взимку: як полетіти на екскурсію в Європу за копійки?
У Тбілісі з Києва всього за 41€ в обидва боки, у Відень за 20 євро, а в Лос-Анджелес – всього за 149 – як вам такі ціни? Правда, здаються просто неймовірними? Але це – цілком реально. Я відкрила для себе низку цікавих каналів у Телеграм і тепер разом із друзями ловлю пропозиції. Це чудовий варіант для тих закарпатців, які не хочуть стояти в чергах на кордоні (хоча й безвіз, і євробляхарів поменшало, але простоювання на кордоні чомусь і досі – актуальна тема).

 

Дуже зручно, що зараз на окремих каналах, наприклад, у Телеграмі, пропонують огляд перельотів з Києва і, ще краще зі Львова, підбирають хороші ціни на сайтах авіаперевізників, шукають недорогі готелі чи хостели, автобусні переїзди, екскурсії тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де закарпатцям відпочити взимку: ціни та пропозиції в рідному регіоні

Так, приміром, канал FunTripTo вчора пропонував відвідати знамениту Sagrada Familia у Барселоні за 49,5 € або навідатися в Берлін за 18€. Так само можна злітати в Рим за 43€ або у Відень за 20€.  Часто пропонують у цей період (лютий-березень) дешеві поїздки у Меммінген (за 20€), Дюссельдорф (за 26€).  

Канал «Путешествия из Украины» пропонує протягом 4-13 квітня переліт зі Львова в Ріміні (Італія) з проживанням протягом 7 днів всього за 210€!  

Ще один канал «MyCheapTrip – подорожуй по світу бюджетно» має і взагалі фантастичні пропозиції: «У Лос-Анджелес з України всього за 149€ – супер ціна. Так, це дуже дешево – тим більше, що в ціні ручна поклажа, багаж і харчування протягом усього польоту. 16 годин і ви вже гуляєте голівудською Алеєю слави. Летимо авіакомпаніями KLM, Air France або Delta. В обидва боки від 298€. Квитки бажано купити якомога швидше, а от вилітати в період лютий-травень, серпень-жовтень».

Відслідковують такі канали і розпродажі квитків. Наприклад: «Новий розпродаж від WizzAir – знижка 20% для всіх, але на обрані маршрути. На вагому більшість рейсів з України є знижка. Прекрасна можливість змінити картинку перед очима і злітати в Європу».

Так само можна прочитати поради для мандрівників на кшталт «Як пити чай та каву на борту WizzAir безкоштовно, а не платити за неї 75 гривень».   

Група «Туристо» пропонує, наприклад, Палермо, Салоніки й Фару від 62€. «Замість того, щоб летіти в Лісабон, можна дістатися до Фару і звідти подивитися всю Португалію на поїзді або автобусі. Замість Афін, відвідайте якось Салоніки. І замість заїжджених Риму та Мілану, летіть на Сицилію в Палермо». Або ж такі бувають пропозиції: Львів – Палермо – Львів, від 62€ (вигідні дати 06.02 – 16.02), Львів - Салоніки - Львів, від 69€ (11.02 – 19.02), Львів – Фару – Львів, від 89€ (31.03 – 07.04).  А ещё делимся с тобой крутым гайдом по австрийской

Галина Солодка, спеціально для Uzhgorod.net.ua

 

18 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів