До другого туру виходять Порошенко і Зеленський – нова соціологія центру Разумкова

До другого туру виходять Порошенко і Зеленський – нова соціологія центру Разумкова
Найсвіжіші опитування, оприлюднені Центром Разумкова, підтверджують тенденції, які стали очевидними на початку місяця. До другого туру виходять Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

 

Тимошенко втратила лідерство і посідає лише третє місце. Діючий Президент поступово набирає відсотки прихильності, його розрив із Зеленським скорочується, а з Тимошенко – зростає.

З тих, хто точно прийде на вибори, за Зеленського збираються проголосувати 19%, за Порошенка – 16,8%, за Тимошенко – 13,8%.

Експерти наголошують, що навколо Петра Порошенка наразі концентруються всі державницьки орієнтовані виборці, а зафіксована динаміка дає йому шанси вийти на перше місце у виборчих перегонах. Натомість, втрата лідерства – головна причина, чому Юлія Тимошенко розгортає кампанію із звинувачення команди Порошенка у нібито намірі скупити голоси виборців.

Зауважимо, що за підсумками опитування Центру Разумкова, яке було проведене протягом 7-14 лютого 2019 року, у списку з 42-х кандидатів 30 мають підтримку менше 1%, зокрема, у 14-ти – це 0,0%.

 

20 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів