Богдан Андріїв: Настільки брудної, брутальної виборчої кампанії Ужгород не бачив давно

Богдан Андріїв: Настільки брудної, брутальної виборчої кампанії Ужгород не бачив давно
Міський голова Ужгорода поділився враженнями від цьогорічної передвиборчої кампанії у Фейсбуку.

 

"Для моїх опонентів стало нормою брехати, намагатися підставити, маніпулювати. Не гребують нічим, їм вкрай потрібна влада. Для цього вони готові піти на все, включно з провокаціями та підставами.

Нас попереджали, що ближче до 22 листопада будуть відверті провокації. І ось сьогодні з'явилася інформація про затримання "скупщиків" голосів. Уже звучать заяви, що нібито я до цього причетний.  

Відповідально заявляю: жодного стосунку до цього не маю! Завжди говорив і вкотре повторюю: я, на відміну від опонентів, веду чесну виборчу кампанію. За мною – величезна, зроблена впродовж 5 років, робота, якісні зміни в місті, ужгородці, які бачать правду і вміють відрізняти конкретні справи від популізму.

Ми неодноразово зверталися зі скаргами до правоохоронних органів, зокрема на розповсюдження друкованих видань із "чорним піаром", ці видання із багатотисячними тиражами не мали жодних вихідних даних, що їх роздавали неповнолітні. Причетних не знайшли.

Але я все-таки вірю, що наші правоохоронці зроблять усе від них залежне, щоб забезпечити проведення в Ужгороді чесних виборів і захистять волевиявлення ужгородців. 

ВИМАГАЮ якнайшвидше розслідувати цю резонансну справу, максимально долучити до неї громадськість та журналістів, незалежних спостерігачів, знайти та покарати причетних до таких дій".

 

19 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів