Туристичний казус: Укрзалізниця запрошує на закарпатські сакури, коли вони відцвіли (+ФОТО)

Туристичний казус: Укрзалізниця запрошує на закарпатські сакури, коли вони відцвіли (+ФОТО)
Упродовж двох тижнів ужгородці та гості міста милувалися цвітінням сакур, під деревами стояли натовпи охочих сфотографуватися, а вулиці потопали у рожевому цвіті. Подорож до Ужгорода на сакури туристи планують заздалегідь, адже й дорога нелегка, і по часу потрібно все підігнати. Укрзалізниця ж, вочевидь, має власний графік цвітіння закарпатських сакур. А тому запрошує до Ужгорода тоді, коли цвіт на деревах уже осипався.

 

Повідомлення про призначення додаткових поїздів на Закарпаття з Києва опублікували 26 квітня. Власне, тоді, коли сакури вже відцвіли:

6 квітня під публікацією Укрзалізниці про додаткові поїзди користувачка Мария Чобаль писала:

До речі, зараз квитки є. Вартість квитка на 3 травня зі столиці в Ужгород у плацкартному вагоні становить близько 240 гривень, у купейному – майже 400, а за подорож із комфортом у вагоні класу люкс доведеться викласти понад 900 гривень.

Що ж, дякуємо, що принаймні спробували посприяти туристичному потоку на Закарпаття у період травневих свят, адже не сакурами єдиними. У нас є що показати у всі пори року!

А оскільки Укрзалізниця запрошує до Ужгорода на сакури, Uzhgorod.net.ua публікує фото цьогорічного цвітіння сакур на проспекті Свободи. Запевняємо: наступного року буде не менш гарно, а в Ужгороді й крім сакур достатньо екзотів та цікавих місцин! Приїжджайте!

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів