З 10 липня закарпатські абітурієнти зможуть подавати електронні заяви на вступ до університету

З 10 липня закарпатські абітурієнти зможуть подавати електронні заяви на вступ до університету
Створення електронних кабінетів вступників, прийом заяв у Природничо-гуманітарний коледж – 1 липня розпочалася активна робота Приймальної комісії УжНУ. Вже з 10 липня абітурієнти зможуть подавати електронні заяви на вступ до університету. «Ці перші десять днів добрі тим, що вступник може спокійно створити кабінет, завантажити необхідні документи, а потім вже, зваживши всі фактори, подавати заяви на конкурсні пропозиції тих чи інших факультетів» – каже відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват.

 

Також у приміщенні читального залу Наукової бібліотеки УжНУ працює консультаційний пункт, де можна отримати допомогу з відкриття електронного кабінету, відсканувати та завантажити необхідні документи. «Наші спеціалісти надають рекомендації, що варто робити при створенні кабінету вступника, а що ні. Зокрема, поширеними помилками є використання неіснуючої або забороненої електронної пошти. Відтак, реєстрація не проходить успішно, адже активація  кабінету вступника прив’язана до електронної пошти» – розповідає заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Ярослав Агій.

Крім цього, з 1 липня  розпочався прийом заяв у Природничо-гуманітарний коледж УжНУ від випускників 9-х класів. Протягом наступних двох тижнів абітурієнти подаватимуть документи на відповідні спеціальності. «Зранку вже було досить багато вступників, хоча значна черга не спостерігалася. Працівники коледжу грамотно та швидко допомагають заповнити документи для вступу. Як правило, вступники подають документи відразу на 2-3 спеціальності. Особливістю цьогорічної вступної кампанії є те, що на спеціальність «Право» немає державного замовлення» – зазначає відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват.

До речі, цього року відбувається останній прийом випускників на ОКР «молодший спеціаліст». Наступного року прийом вестиметься на фахову передвищу освіту або ступінь «молодший бакалавр».

 Також  з минулого тижня йде реєстрація вступників на творчий конкурс для вступу на спеціальність «Фізична культура та спорт», це є новацією цьогорічної вступної кампанії. Творчі конкурси для вступників, які претендують на місця державного замовлення відбудуться 6, 8 та 9 липня.

Вступна кампанія 2019: закарпатські абітурієнти можуть реєструватись в електронних кабінетах

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів