Ужгород реалізовуватиме спільний ґрант із Сату-Маре

Ужгород реалізовуватиме спільний ґрант із Сату-Маре
Зустріч робочої групи з питань спільного ґрантового проєкту «Забезпечення громадської безпеки шляхом співпраці правоохоронних органів та використання передових систем відеоспостереження в Ужгороді та Сату-Маре» (Безпечні міста) відбулася сьогодні в Ужгородській міській раді.

 

Мета – обговорення процедури укладання ґрантового контракту в рамках Програми Румунія-Україна 2014–2020, можливостей розширення співпраці та написання подальших спільних проєктів. У зустрічі взяли участь представники Сучавського регіонального офісу транскордонної співпраці Раду Хужуй та Даніела Нікоріці, представники міської ради Сату-Маре Адріана Ленгель, Дан Секан та Олександру Туркану, а також посадовці Ужгородської міської ради – начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Вікторія Тарахонич, її заступник Дмитро Мірошніков.

Реалізація проєкту передбачає налагодження співпраці правоохоронних органів Ужгорода та Сату-Маре, проведення ряду навчально-ознайомчих та тренувальних заходів для правоохоронних органів і муніципальних служб, технічне оснащення ситуативного моніторингового центру в Ужгороді для оперативного реагування на надзвичайні події, придбання та встановлення комплексної системи відеонагляду в обласному центрі Закарпаття (20 камер спостереження, сервер та програмне забезпечення) для моніторингу ситуації на вулицях міста. Також було підписано партнерську угоду із Сату-Маре про виконання проєкту.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

 

25 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів