Том Круз і формула Штайнмаєра: закарпатці активно обговорюють гарячі події в Україні (МЕМИ)

Том Круз і формула Штайнмаєра: закарпатці активно обговорюють гарячі події в Україні (МЕМИ)
Учора, 1 жовтня, в Мінську тристороння контактна група (Україна, Франція, Німеччина) узгодила та підписала так звану "формулу Штайнмайєра". Першими про це повідомили російські ЗМІ, а вже тоді Володимир Зеленський. Чимало українських політичних та культурних діячів назвали це "планом Путіна" та "капітуляцією". Звісно, не обійшлося без жартів (а точніше, гострої критики) на цю тему в соцмережах. Ми в Uzhgorod.net.ua зібрали для вас найяскравіші.

 

Головним чином українців обурює у пропонованій формулі вирішення питання таке:

  1. Особливий статус Донбасу та проведення там місцевих виборів (у перспективі це бойовики у кріслах народних депутатів Верховної Ради),
  2. Розведення військ (українські військові мають покинуи укріплені позиції та відійти вглиб країни, а не до кордону з Росією),
  3. Амністія бойовиків Л\ДНР тощо.

У той же час формула ніяк не врегульовує питання безпеки (виведення чи роззброєння бойовиків), відновлення контролю за держкордоном тощо.

Тим часом учора ввечері на майдан Незалежності в Києві та під Адміністрацію президента на мирний мітинг вийшли кількасот українців. Також мітинги відбулися у Харкові, Львові, Маріуполі.

То яка ціна миру? 

Соцмережами шириться чимало думок щодо подальшого розвитку подій, однак разом із тим з'явилося чимало мемів, карикатур та фотожаб:

Зауважимо, що експерти також простежили відволікаючий маневр: цього ж дня до Києва приїхав відомий голлівудський актор Том Круз. В Україні актор має намір зніматися у кіно. Новини про його відвідини Києва стали топ-темою першої половини дня (про підписання "плану Штайнмаєра" Зеленський повідомив увечері).

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів