Закарпатка Софія Фабрицій – чемпіонка світу з Shotokan Karate!

Закарпатка Софія Фабрицій – чемпіонка світу з Shotokan Karate!
Таку приємну новину привіз з Чехії тренер спортсменки, майстер спорту з карате - Роман Михайлович Маслиган. Світовий мундіаль зібрав понад 1200 спортсменів з понад 40 країн світу. Змагання проходили 11-13 жовтня у Карлових Варах у спортскомплексі «КВ -Арена» на 10 татамі. В Україні ці змагання включені до календарного плану проведення заходів Міністерства молоді та спорту України та Української конфедерації карате.

 

У перший день змагань змагались спортсмени у Кубку Світу серед дітей, де представник Мукачева - Маслиган Миколай зайняв в ката 3 м.

У другий день змагань виступила наша чемпіонка Софія, яка на шляху до перемоги пройшла 6 кіл не давши своїм супротивницям жодного шансу в розділі шобу-іппонкуміте. Дівчина перемогла супротивниць з Ірландії, Чехії, Румунії, Німеччини, Угорщини, Латвії. Заявившись у розділ шобу-санбон вже у статусі чемпіонки світу Софія зуміла завоювати ще і бронзову нагороду, але тільки травма від важких переможних поєдинків не змогла вивести Софію у фінал розділу змагань. Наша чемпіонка стала також бронзовою призеркою, при цьому непрогравши жодного поєдинку.

У третій день змагань виступив відомий спортсмен Андрій Дзямко, який вперше дебютував на цих престижних змаганнях. Серед дорослих спортсменів у найважчій вазі Андрій зумів пройти три кола, в сумі посівши 6 місце.

Як каже Роман Михайлович «Фабрицій Софія - моя перша Чемпіонка Світу з карате. Були призери Європи, Світу різних версій, але це все не те... Чемпіонами не народжуються, ними стають!!!! Ми це зробили!».

«27th World Shotokan Karate Championship» проходив серед коричневих і чорних поясів. Софія має кваліфікацію 2-кю, коричневий пояс.

Закарпатська обласна федерація Шотокан карате-до

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів