Поліція Ужгорода розшукує безвісти зниклого студента Аселгузіна Андрія

Поліція Ужгорода розшукує безвісти зниклого студента Аселгузіна Андрія
Аселгузін Андрій, студент Ужгородського центру професійно-технічної освіти, 29 жовтня пішов з гуртожитку і не повернувся. Про зникнення хлопця повідомив вихователь.

 

Вчора, 30 жовтня, до Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення від вихователя Державного навчального закладу «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» про зникнення їхнього студента-третьокурсника.

Поліцейські слідчо-оперативної групи відділу з’ясували, що 17-річний юнак проживав у гуртожитку навчального закладу. 29 жовтня близько 08.00 год хлопець вийшов з кімнати гуртожитку і не повернувся. Мобільного телефону при собі не мав.

Поліція розшукує: Аселгузіна Андрія Анатолійовича, 27.11.2001 року народження, студента 3-го курсу Ужгородського центру професійно-технічної освіти. Його прикмети: зріст 155 см, худорлявої тілобудови, волосся темно-русе коротке.

Правоохоронці з проханням звертаються до мешканців Закарпаття або кому відоме місцезнаходження зниклого повідомити до найближчого відділу поліції або за номерами: 050 785 05 55, «102».

Відділ комунікації  поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів