В Ужгороді жінка напала на поліцейського – відкрито кримінальне провадження

В Ужгороді жінка напала на поліцейського – відкрито кримінальне провадження
Поліція Ужгорода розслідує інцидент, що трапився уночі на вулиці Декабристів у обласному центрі Закарпаття. В діях жінки, яка напала на поліцейського, вбачаються ознаки кримінального правопорушення.

 

Слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили провадження за фактом опору інспектору сектору реагування патрульної поліції.

Факт порушення був зафіксований сьогодні, 7 листопада, уночі. Виїхавши за викликом про домашнє насильство, під час встановлення обставин події, на інспектора сектору реагування патрульної поліції, було скоєно напад.

38-річна мешканка Ужгорода, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, негативно відреагувала на візит додому правоохоронців і нанесла тілесні ушкодження співробітнику поліції.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт злочину. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 342 Кримінального кодексу України, тобто опір правоохоронцю. Наразі з ужгородкою працюють правоохоронці, які й з’ясують усі обставини даної події.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів