В Ужгороді триває фестиваль молодого вина "Закарпатське Божоле" (ДЕНЬ ДРУГИЙ НА ФОТО)

В Ужгороді триває фестиваль молодого вина "Закарпатське Божоле" (ДЕНЬ ДРУГИЙ НА ФОТО)
В Ужгороді сьогодні триває другий день традиційного, уже дванадцятого, фестивалю молодого вина “Закарпатське Божоле”. Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, керуюча справами виконавчого комітету Ужгородської міськради Олена Макара, голова Спілки приватних виноградарів та виноробів Закарпаття Олександр Ковач також завітали на свято.

 

Традиційно на фестивалі пропонують молоді вина, плодово-ягідні заборонені.

Разом з тим, тут можна посмакувати гарячим глінтвейном, настоянками, закарпатськими, і не тільки, стравами, придбати вина, сири, ковбаси, горіхи, мед, солодощі та випічку, сувеніри. У дворі “Совиного гнізда” облаштували тематичну фотозону, де кожен охочий зможе зробити яскраві світлини на згадку про фестиваль та Ужгород.

За словами заступника директора комунального підприємства “Під замком” Федора Коваля, цьогоріч у “Закарпатському Божоле” беруть участь 40 підприємців, половина з яких винороби. Окрім закарпатських, долучилися й підприємці з Одеси, Рівного, Тернополя.

Нині на фестивалі велелюдно, приїхало сюди і чимало туристів. Гостей на сцені розважали місцеві музиканти, зокрема народний фольклорно-етнографічний ансамбль “Ужгород”, вокальний дует “Писанка”, а вечірню концертну програму сьогодні доповнять закарпатські етногурти “Анця” та “Рокаш”, завтра - "Вандор".

Дивіться також: Першу бочку молодого вина відкрили в Ужгороді. Як це було (ФОТО, ВІДЕО)

Прес-служба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів