Жіноча шпаргалка: як позбутися зморшок біля очей?

Жіноча шпаргалка: як позбутися зморшок біля очей?
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Маски і компреси

Перемішати 0,5 ч. л. сиру зі сметаною і медом, щоб вийшла кремоподібна маса. Консистенцію нанести на область із зморшками на 8 хвилин. По закінченню часу накласти серветочку, змочену в теплій оливковій олії. Зверху її потрібно накрити поліетиленом, і далі — рушником. Прилягти на 18 хвилин. Процедуру потрібно робити кожен день протягом 1 тижня.

Для приготування другої маски потрібно з'єднати яєчний жовток з медом і оливковою олією. Отриманою сумішшю намазати зморшки, і залишити діяти 13 хвилин. Після чого протерти шкіру кубиком льоду.

Можна робити просту маску з яєчного білка. Ним варто щодня змащувати шкіру протягом 10 днів.

Масаж

Він розслабляє м'язи обличчя і ефективно розгладжує зморшки, а також попереджає появу зморшок. Слід взяти чисту зубну щітку, і акуратно помасажувати нею губи і ділянку навколо них. Після цього на оброблену область масажними рухами варто нанести живильний крем.

Живлення шкіри зсередини

Кожен день варто обов'язково випивати не менше 2 літрів чистої води. Рідина збагачує клітини епідермісу киснем, робить шкіру більш здоровою, свіжою і пружною. Важливо правильно харчуватися, їсти більше свіжих овочів і фруктів, риби, м'яса і молочної продукції.

Олії

На ділянку над губами варто нанести легкими масажними рухами невелику крапельку олії. Для цього підходять наступні олії: з паростків пшениці, камфорна, оливкова, лляна.

Холод

Він значно покращує структуру шкірного покриву. З самого ранку масажними рухами кубиком льоду потрібно ретельно і акуратно протирати шкіру. Це збільшить її тургор і покращить тонус. Лід можна зробити з простої кип'яченої води або відвару трав.

Не варто переживати через те, що над губами з'являються зморшки. Це не критично. Якщо дотримуватися вищеописані рекомендації, то подібну проблему можна подолати за кілька днів без особливих зусиль.

Джерело: Ukr.Media

 

18 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів