«Купи зустріч – подаруй дитині свято»: встигніть долучитися до аукціону на Закарпатті!

«Купи зустріч – подаруй дитині свято»: встигніть долучитися до аукціону на Закарпатті!
Благодійний аукціон «Купи зустріч – подаруй дитині свято» давно відомий на Закарпатті. 10 років – саме стільки виповнюється цій ініціативі. Її метою була і є допомога вихованцям дитбудинків, шкіл-інтернатів… одне слово, тим, хто найбільше потребує нашої уваги та допомоги.

 

Акція розпочалася 10 листопада і триватиме до 23:59 7 грудня. Відбувається вона на офіційних сторінках у Instagram та Facebook. Долучитися можна у два способи. Перший – стати лотом, себто виставити «на продаж» зустріч із собою. До слова, таких лотів цьогоріч зареєстровано близько тисячі. Другий варіант – бути покупцем, ставлячи у коментарях ставки, як на справжнісінькому аукціоні. Розпочинається все із 20 грн, кожен наступний крок (читай – коментар) – на 20 грн більше. Та пам’ятайте, якщо поставили ставку – будьте готові її оплатити! За дотриманням цього та кількох інших правил стежать волонтери-благодійники. Один із них – випускник юридичного факультету УжНУ Павло Величко.

Павло Величко

Павло Величко

Паша розповідає, що торік удалося зібрати близько 400 тисяч гривень на потреби діток. Звіти про діяльність, фото з поїздок – усе публікують у соцмережах. «Волонтерство – це важка ноша, та вона мотивує не опускати рук. До речі, ми були б раді, якби до нас долучилися нові волонтери зі студентських лав, адже це надзвичайно цікавий досвід і незабутні моменти життя! Ми відкриті до всіх і переконані: кожен із вас може стати частиною великої справи!», – каже хлопець.

До речі, саме сьогодні, 5 грудня, відзначають Міжнародний день волонтера. То чим не ще один привід долучитися до хорошої справи? ?

Долучитися лотом ще можна – заявки продовжують активно приймати, адже реєструвати учасників дозволено і в останній день аукціону! Як розповів Павло Величко, для кількох учасників попередніх років ця благодійна ініціатива навіть стала доленосною: «Нам відомі десятки випадків сімейного щастя після перших зустрічей в рамках аукціону, а також сотні – міцних знайомств і дружби! Це один із тих аспектів акції, яким ми щиро задоволені».

Сподіваюся, після всього прочитаного у вас не залишилося сумнівів: долучатися справді варто! Перед зимовими святами дітки потребують дива, зробити яке, виявляється, так легко! Усі деталі тут.

Катерина Хижняк,

фото надав Павло Величко

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів