Фахівці назвали закарпатські ОТГ, в яких 22 грудня може бути «гаряче»

Фахівці назвали закарпатські ОТГ, в яких 22 грудня може бути «гаряче»
22 грудня в Україні проходитимуть вибори у двох десятках територіальних громадах, і 9 з них саме в Закарпатській області. Про особливості цього процесу говорили сьогодні в Ужгородському пресклубі.

 

Так, на думку політологів, найгарячішими будуть вибори в ОТГ, які межують з Ужгородом – в Холмківську та Оноківську. Експерти очікують, як спрацює Зе фактор саме в цих громадах, адже вплив тут може бути найсуттєвіший.    

Також, на думку Дмитра Тужанського, цікавими будуть і вибори в Довжанську ОТГ, яка створена на межі Хустського та Іршавського районів.

Фактично, на думку експертів, це об’єднання є показником того, що адміністративний розподіл, який діяв досі, можливо, і втратив актуальність.

Нагадаємо: у жовтні 2019 року Центральна виборча комісія оголосила перші вибори у 86 об’єднаних територіальних громадах у 22 областях України. Із них 9 – на Закарпатті. Усього в області налічується 15 територіальних громад, із них 9 – новоутворені, саме в них 22 грудня відбудуться перші вибори голів селищних чи сільських рад, а також вибори депутатів до місцевих рад.

Читайте також: Дмитро Тужанський про вибори в ОТГ на Закарпатті: «Дуже цікаво, чи спрацює Зе фактор зараз»  

Читайте також: Михайло Шелемба: «Закарпаття нині рекордсмен за кількістю ОТГ, де будуть проводити вибори»

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів