Працівники Ужгородської міськради зібрали допомогу військовим

Працівники Ужгородської міськради зібрали допомогу військовим
Дві пральні машини, 5 газових примусів для приготування їжі в польових умовах, кабель, кілька ящиків чаю, кави, печива, цукерок, ковбасу сьогодні відправили «Новою поштою» від Ужгородської міської ради бійцям військової частини А-1778, які зараз у зоні операції об’єднаних сил неподалік Волновахи.

 

Долучилося також ТОВ «Кім-Вест», від якого передали для військових потужний підсилювач електроструму. Уже традиційно у грудні, до Дня Збройних Сил України або ж напередодні Дня святого Миколая, новорічно-різдвяних свят, працівники міськради проводять благодійну акцію і за власні кошти купують для військовослужбовців те, що їм необхідно, а також різні смаколики. Цього року свято особливе – днями військова частина А-1778, яка дислокується в обласному центрі Закарпаття, відзначає 80-ту річницю з дня створення.

Разом із вантажем надіслали також вітальну адресу зі щирими вітаннями від міського голови Богдана Андріїва та три грамоти Ужгородської міської ради військовим за сумлінне виконання обов’язків, мужність і героїзм, захист незалежності України.

 

18 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів