Автобусом з Ужгорода в Кошице за 1 грн! Чи реально?

Автобусом з Ужгорода в Кошице за 1 грн! Чи реально?
Шалена пропозиція від Ужгородського АТП та Тероплан!

 

Добра новина для любителів закордонних подорожей: мандрівки автобусом з Ужгорода до Кошице стають максимально доступними! Відтепер купити квиток на автобус Ужгород-Кошице можна онлайн не виходячи з дому та ще й за 1грн. І більше ніяких черг у каси: просто роздрукуйте квиток і пред’явіть його водію!

З початку 2020 року відкрито продаж квитків на вже на третій щоденний автобусний рейс до Кошице від 1 грн. Знайти квитки на щоденні рейси о 7:40, 9:10 та 12:00 з АС «Ужгород» до Кошице можна на сайті перевізника www.atp12107.com.ua та порталі www.teroplan.ua.

Це стало можливим завдяки виходу на ринок України найпопулярнішого в Польщі та Сербії сервісу онлайн-продажу квитків  “Тероплан” (www.teroplan.ua).

- Протягом 10 років ми створюємо ІТ-інструменти для пасажирського транспорту на польському ринку. ПАТ «Ужгородське АТП-12107» - наш черговий міжнародний партнер. Ми раді, що разом ми створюємо нову якість подорожей для українських пасажирів, - сказав Анджей Сорочинський, президент Teroplan.

У рамках співпраці з одним з найбільших регіональних перевізників ПАТ «Ужгородське АТП-12107» було відкрито онлайн-представництво компанії - створено сайт перевізника www.atp12107.com.ua з онлайн-продажем квитків та інформацією про компанію.

Також на сайті Ужгородського АТП  www.atp12107.com.ua розміщені актуальні розклади на всі рейси компанії та є можливість придбати на них квитки онлайн. В майбутньому для пасажирів Ужгородське АТП-12107 заплановані додаткові акції та знижки на сайті, тому слідкуйте за оновленнями!

Плануйте свої подорожі з www.atp12107.com.ua та www.teroplan.ua.

Коротка довідка

ПАТ “Ужгородське АТП-12107” - автотранспортне підприємство, що було створене в березнi 1945 року. Основна мета діяльності - надання автотранспортних послуг по перевезенню пасажирiв. Підприємство обслуговує міські маршрути в Ужгороді, має розгалужену мережу маршрутів по Ужгородській області та виконує рейси в прилеглих областях та міжнародні маршрути.

Станом на 2017 рік компанія має в своєму парку близько 150 автобусів. Штат співробітників складає понад 250 людей.

З 2017р. Ужгородське АТП спільно з компанією Тероплан запустило власний сайт www.atp12107.com.ua з онлайн-продажем квитків на свої рейси.

ТОВ “Тероплан” - представництво польської компанії Teroplan S.A., яка започаткована у 2008 році. Компанія відома завдяки зручному онлайн-планувальнику подорожей www.teroplan.ua та www.e-podroznik.pl.

Компанія Тероплан працює на ринках Польщі, Сербії, Німеччини, Чехії, Румунії. В Польщі співпрацює з приблизно 90 % перевізників. Розуміючи перспективність ринку перевезень України, у 2017 року було прийнято рішення про вихід на український ринок.

 Тероплан є надійним партнером у сфері онлайн-продажу квитків та ІТ-послуг для автоперевізників. В середньому сервісами Тероплан користується близько 6млн. користувачів на місяць. Більше 1000 перевізників підключено до системи Тероплан на даний час.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів