«Tour de Ukraine» зняв фільм про туристичне Закарпаття

«Tour de Ukraine» зняв фільм про туристичне Закарпаття
Протягом жовтня в Закарпатті знімали інформаційно-пізнавальний фільм про найяскравіші туристичні локації регіону. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк. Реалізував проєкт медіаресурс «Tour de Ukraine» у межах Програми розвитку туризму та курортів у Закарпатській області на 2021-2023 роки за підтримки управління туризму та курортів ОДА.

 

«У фільмі буде справжня подорож нашими найкращими локаціями, оскільки маршрут, який обрали для зйомок, – ексклюзивний», – наголосив Ігор Шинкарюк.

У «Tour De Ukraine – Закарпаття» будуть презентовані різні куточки області з їхніми особливостями. Зокрема, знімальна група дізнавалася про архітектуру Ужгорода, лозоплетіння у селі Іза, старовинні винні підвали у Середньому, термальні води у Велятині, національні природні парки «Зачарований край» та «Синевир», буйволину ферму тощо.

Окрім цього, область відома великою кількістю об’єктів історичної спадщини, тому у фільмі також будуть середньовічні замки Закарпаття.

«Після перегляду кінострічки у кожного виникне бажання особисто приїхати до нас, аби отримати незабутні емоції», – зауважив заступник голови облдержадміністрації.

Відеоролик уже зняли, зараз він на етапі монтування, а згодом буде доступний для перегляду у фейсбуці та на ютуб-каналі «Tour De Ukraine» .

Новини Закарпаття

 

 

01 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів