Як працює програма "Безпечне місто Ужгород" (ВІДЕО, ФОТО)

Як працює програма "Безпечне місто Ужгород" (ВІДЕО, ФОТО)
120 камер нині підключено в систему відеоспостереження Ужгорода: 69 оглядові, 18 - на розпізнавання номерних знаків, 33 камери підприємців, повідомляє Ужгородська міська рада. Як працюють камери, що дає відеоспостереження?

 

У місті діє програма "Безпечне місто Ужгород", яка розрахована на 4 роки, цьогоріч заплановано придбати обладнання на понад 1,5 млн грн, додали в міськраді.

Нагадаємо: програма впровадження інформаційно-телекомунікаційної, автоматизованої системи - “Безпечне місто Ужгород на 2019-2022 роки” розроблена відповідно до ст. 26, 38 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та включає в себе систему відеоспостереження, відеоконтролювання і програмний комплекс на життєво важливих об’єктах та об’єктах захисту на території міста.

Призначенням Програми “БМ Ужгород” є:

- надання поточної інформації про стан захищеності об’єктів захисту службам органів місцевого самоврядування, територіальним органам виконавчої влади, органам внутрішніх справ, адміністраціям і об’єктам з масовим перебуванням людей (у межах їх компетенції) і оперативним штабам міста;

- забезпечення аналітичної й управлінської діяльності органів місцевого самоврядування, територіальних органів виконавчої влади, органів внутрішніх справ і адміністрацій об’єктів з масовим перебуванням людей, оперативних штабів в рамках вирішення ними завдань по протидії загрозам природного, техногенного, криміногенного, терористичного й іншого характеру;

- забезпечення інформаційної взаємодії територіальних органів виконавчої влади, органів внутрішніх справ і адміністрацій об’єктів з масовим перебуванням людей і оперативних штабів при виконанні спільних завдань із метою безпеки життєдіяльності населення.

Загалом «Система БМ Ужгород» вигідна і для міста і для правоохоронних органів, як певна запорука забезпечення громадського порядку, охорони об’єктів міської інфраструктури та безпеки дорожнього руху.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

 

10 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів