ТОП фільмів від Uzhgorod.net.ua для карантинного вечора

ТОП фільмів від Uzhgorod.net.ua для карантинного вечора
Передивилися уже всі фільми з підбірок і хочеться чогось ще? І бажано чогось позитивного і доброго? Ми в редакції Uzhgorod.net.ua склали наш особистий топ фільмів, які радимо до перегляду під час карантину. Тим більше, попереду вихідні.

 

Проводити більше часу з сім'єю, дізнаватися більше одне про одного, разом дивитися фільми та їх обговорювати – зараз маєте унікальну нагоду для того, аби налагодити сімейні стосунки. Тому ділимося з вами добіркою фільмів, які цікаво буде перглянути в сімейному колі. 

ЗАПЛАТИ ІНШОМУ

Чи може велика мрія маленької дитини зробити світ добрішим? Надзвичайно душевний і добрий фільм, що змушує задуматися про безкорисливі добрі вчинки, які ширяться з геометричною прогресією. Що як зробити добру справу для трьох незнайомців, а взамін не просити нічого, крім як робити те саме для інших людей? Сьогодні ти зробиш добро трьом, завтра ці троє – вже дев'ятьом. Проста формула, як зробити світ добрішим і кращим.

Трейлер англомовний, бо україномовного нема, а в російськомовному спойлер. Ну не вміли у 2000-х ще робити трейлери)

КОРОЛЬ ЛЕВ

Якщо ви не плакали, коли вбили Муфасу, то про що з вами говорити? Мультфільм, який колись став культовим для багатьох, нещодавно повернувся на великі екрани. Зараз є нагода передивитися його, переоцінити власні життєві цінності, надихнутися неймовірною природою Африки та, зрештою, порівняти стару і нову екранізацію. Історія маленького левеняти, який виріс і став справжнім царем звірів, точно додасть вам настрою та гарних емоцій.

1+1 (Недоторканні)

Мабуть, фільм 1+1 уже можна сміливо називати класикою. Реальна історія, яка вразила мільйони, про розваги, дружбу, співчуття і розуміння, що життя може бути цікавим і повним сенсів навіть тоді, коли майже все тіло знерухомлене.

До речі, згодом французький фільм перезняли американці. Сюжет і навіть фрази дублюються, тому можете порівняти, кому вдалося зробити цей фільм краще.

КОКО

Мультфільм, що змушує задуматися про цінність сім'ї та пам'ять предків. Душевний, добрий, веселий, повчальний і потрібний. Мультик "Коко" не залишить вас байдужими. До речі, за порєбріком він вийшов під назвою "Тайна Коко", тож якщо пошуковик видасть такий варіант, то він теж правильний. Щоправда мова іноземна – російська.

ПОКИ НЕ ЗІГРАВ У ЯЩИК

Чи хотіли б ви знати точну дату своєї смерті? Як би в такому випадку розпоряджалися життям? Що б і кому найперше сказали? Куди б поїхали? Що б зробили? Це ще один фільм, який уже можна вносити до розряду класики. Який сповнює життєствердними думками та добром. 

ШПИГУНИ ПІД ПРИКРИТТЯМ

Найкрутіший шпигун у світі (до речі, це намальований Уілл Смітт) Ленс Стерлінг перетворюється на голуба. При чому проти своєї волі. Таку безпрецедентну можливість йому влаштував юний винахідник Волтер, який прагне розробляти ефективну зброю, яка буде допомагати боротися зі злочинністю так, щоб ніхто не постраждав. Все це – для порятунку світу. Мультфільм, від якого ви будете реготати. Можливо, навіть до сліз. 

ФОРСАЖ: ГОББС ТА ШОУ

Двейн Джонсон і Джексон Стетхем – це просто вибухова суміш сили, гумору та екшну. Цей вечір ви можете разом із ними рятувати світ від... вірусу, що може знищити половину людства. Ну дуже актуально, чи не так?))

ПАДДІНГТОН 1, 2

Якщо ви досі не бачили цей добрий сімейний фільм, який викликає і радість, і сльози, змушує задуматися про добро, то ось вам план на вечір. Обидві частини цього фільма з елементами мультфільма точно не змусять сумувати й наповнять вашу оселю позитивом та гучним сміхом. До речі, впізнали, хто озвучив Паддінгтона?)

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів