Карантинний Ужгород у мережі показав на фото Аттіла Федик

Карантинний Ужгород у мережі показав на фото Аттіла Федик
Сьогодні, 17 березня, перший день всеукраїнського карантину через коронавірус. Підприємців зобов'язали зачинити магазини, крім продовольчих, кафе та ресторани можуть працювати на виніс. Працюють також аптеки, банки, заправки.

 

Ужгородці поки карантину дотримуються не надто активно: чимало людей прогулюється, ніби нічого не сталося, хтось робить "контрольні" закупки в магазинах, хтось озброївся масками та антисептиками й прямує вирішувати невідкладні справи. 

Неохоче "карантинять" і підприємці: досі працює чимало мережевих магазинів, наче намагаються допродавати ще трошки шпалер та плитки і останню баночку лаку для нігтів та гель для душу. 

Хтось вважає, що від інфекції їх врятують прогулянки на свіжому повітрі, катання на скейті чи самокаті. Хтось пускає дітей лазити по качелях у дворі та контактувати з іншими дітками. 

Тим часом медики кажуть: Ми готові до поодиноких випадків, але не до масових. Тому головне тепер – самосвідомість.

Що переможе: здоровий глузд та самоізоляція чи прогулянки на свіжому повітрі та байдужість – дізнаємося вже зовсім скоро.

Тим часом МОЗ Повідомляє: Станом на 20:00 17 березня в Україні лабораторно підтверджено 14 випадків COVID-19, з них 2 летальних 

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано 14 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (1) області та м. Київ (2).

Із виявлених сьогодні:

Київська обл. (1) - 44-річний чоловік, що був закордоном;

Чернівецька (6) - 33-річна жінка (летальний), особи віком 31, 10, 18 років, двоє дітей віком рік і десять місяців та шість місяців. Усі з них є контактними особами раніше підтвердженого випадку.

Uzhgorod.net.ua

Яким був цей день - дивіться на фото, які опублікував Attila Fedyk. Більше фото - на сторінці автора.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів