Як працюватиме Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня на період карантину

Як працюватиме Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня на період карантину
Адміністрація та колектив КНП «Ужгородська міська дитяча клінічна лікарня» Ужгородської міської ради інформують з приводу роботи закладу на період дії карантинних заходів, запроваджених з метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19.

 

На період карантину діють наступні заходи:

1. Призупинена планова консультація дітей в консультативній поліклініці та всі планові діагностичні обстеження. Тимчасово припиняється планова госпіталізація в стаціонар. Госпіталізуються тільки ургентні та невідкладні стани, особливі клінічні випадки, що потребують негайного лікування.

2. Призупинена планова реабілітація дітей на базі реабілітаційного відділення.

3. Заборонено відвідування пацієнтів у стаціонарі.

4. Введено підвищений притиепідемічний режим у всіх структурних підрозділах закладу, який включає в себе посилений дезінфекційний режим.

5. Рентгенологічні обстеження амбулаторних хворих проводяться у консультативній поліклініці за адресою вул. Володимира Гошовського,2 з 9.00 до 12.00 год.

6. Рентгенологічні обстеження в стаціонарі за адресою вул. Братів Бращайків,6 проводиться з 12.00 до 15.00 год тільки для хворих стаціонарних відділень.

Просимо Вас з розумінням та відповідальністю поставитися до цих заходів. Рекомендуємо всім своїм пацієнтам за можливості залишатися вдома і дотримуватися вимог медичного персоналу щодо карантинних заходів.

У КНП «УМДКЛ» працює цілодобова «гаряча» телефонна лінія за номером 61-32-24, де медичні працівники приймального відділення нададуть всю інформацію щодо ситуації із захворюваності коронавірусом.

Звертаємо також увагу, що Ви зможете отримати консультацію щодо власного здоров’я протягом карантину в телефонному режимі у свого сімейного лікаря та в сімейній амбулаторії. Огляди лікарями стаціонару проводитимуться тільки в ургентних випадках (за направленням сімейного лікаря, швидкої допомоги, самозвернення для отримання екстреної допомоги).

І пам’ятайте: у нас є всі можливості не допустити неконтрольоване поширення вірусу при дотриманні вимог, які передбачені на період карантину у нашому місті. Особиста гігієна та самоізоляція – найефективніший спосіб у боротьбі з розповсюдженням хвороби.

Бережіть себе та своїх рідних! Будьте здорові!

З повагою адміністрація КНП «УМДКЛ»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів