В Ужгороді на коронавірус захворіла ціла родина

В Ужгороді на коронавірус захворіла ціла родина
Молодий диякон та вся його родина інфікувалися коронавірусом. До цього вони лікувалися в пульмонологічному відділенні міської клінічної лікарні.

 

Це – диякон 1992 року народження, його батьки та дружина. У важкому стані зараз батько диякона, чоловік 1956 року народження. Хворі перебувають в обласній інфекційній лікарні, за винятком дружини диякона, яка має має легку форму коронавірусу і лікується амбулаторно, знаходиться вдома з маленькою дитиною. COVID-19 у них підтверджено ПЛР-тестом. Шестимісячна дитина також хвора, їй тест робитимуть завтра. Крім того, 2 квітня підтверджено коронавірус ще в однієї ужгородки, повідомляє управління охорони здоров'я Ужгородської міської ради.

Опрацьовано коло осіб, які спілкувалися із захворілими на коронавірус. Що ж до диякона, то, за його словами, останній раз він проводив службу у церкві 8 березня.

У коментарі Суспільному головний лікар міської клінічної лікарні, де інфіковані лежали спочатку, Іван Курах повідомив:

«Священник разом із іншим чоловіком мають одне прізвище та проживають за однією адресою. Жінка має інше прізвище, але кажуть, що це дружина. Із якої церкви священник, він однозначно не відповідає. Спочатку казав, що з греко-католицької, а потім, що із собору на Проспекті в Ужгороді. Не розповідає. Повторний тест, який робили інфекціоністи, показав у нього позитивний результат. Він із іншим чоловіком в інфекційці, а жінка вдома в самоізоляції».

Усі лікарі, що контактували з інфікованими, від завтра на самоізоляції.

Укотре наполегливо просимо: дотримуйтеся умов карантину, не виходьте без нагальної потреби на вулицю, а якщо виходите – використовуйте маски чи респіратори, рукавички, тримайте дистанцію.

Станом на ранок 5 квітня на Закарпатті зафіксовано 28 випадків інфікування коронавірусом. Всього в Україні підтверджено 1251 випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів