В інфекційній лікарні з 11 хворих на коронавірус, четверо ужгородців

В інфекційній лікарні з 11 хворих на коронавірус, четверо ужгородців
Про ситуацію з поширенням коронавірусу в Ужгороді та способи боротьби з поширенням недуги говорив сьогодні на брифінгу міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

 

"Сьогодні 11 чоловік є в інфекційній лікарні. Із них четверо ужгородців: це жінка, працівниця банку, і сім'я: це диякон, його батько і мати. Також двоє – Тячів, два – Мукачево і три – Ужгородський район. Контактні особи диякона, працівники пульмонологічного відділення: 4 працівника поліклініки і 17 працівників лікарні. У них відібрані зразки біологічних матеріалів, усі вони вдома на самоізоляції. Чекаємо результатів тестів", – розповів Богдан Андріїв.

Міський голова повідомив також про те, що зі слів диякона, родина якого наразі хвора, 8 березня він був востаннє в церкві й брав участь у богослужінні. Після цього перебував в Києві на лікуванні з хворою матір’ю, яка наразі теж перебуває в інфекційній лікарні. З’ясувати, де саме родина заразилася, важко, це могло бути і в Києві, і ще десь.

Богдан Андріїв під час брифінгу закликав ужгородців не панікувати, не шукати винних, а скерувати всі зусилля на боротьбу з поширенням коронавірусу, що в силах кожного – обмеження, самоізоляція, дотримання гігієнічних норм та дистанції тощо.

Крім того, міський голова розповів, що ужгородські медики наразі забезпечені необхідним, але засоби використовуються щодня.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів