Відклади свій телефон: 5 додатків проти інтернет-залежності

Відклади свій телефон: 5 додатків проти інтернет-залежності
Якщо ти не витримуєш довгої розлуки зі своїм телефоном, а гора завдань постійно чекає на твоє втручання, то це проблема! А ми знаємо рішення: потрібно обмежити час користування смартфоном. Саме для такого випадку ми підготували список додатків, які тобі в цьому допоможуть.

 

Eggzy

Це безкоштовний та ефективний додаток з елементами гейміфікації. Цей застосунок допоможе тобі сформувати нові звички і влаштувати відпочинок від технологій! Якщо тобі потрібно зосередитися на чомусь, вмикай спеціальний таймер. Тобі потрібно вибрати відрізок часу і яєчко, з якого потім вилупиться звірятко. Ти також можеш дивитися звіти і результати роботи, щоб відстежувати свої досягнення.

Eggzy буде корисним для тих, хто:

  • хоче скоротити час у соцмережах;
  • займатися справами, не відволікаючись на телефон;
  • сфокусуватися на навчанні;
  • збільшити свою продуктивність.

Додаток доступний для завантаження в App Store.

Plantie

Додаток до керування часом, схожий на Eggzy. Тільки замість яйця ти маєш плодове дерево. Концентруєшся на своєму завданні – вирощуєш фрукт. Але є одне «але»: ти не можеш виходити з додатку. Якщо ти це зробиш, то задача перерветься, і ти не отримаєш нагороди. Для мотивації тобі видають значки. Ти також можеш переглядати свою статистику.

Plantie – безкоштовний застосунок, який можна завантажити в App Store. Дуже схожий додаток має і Google Play – Focus Plant.

Flat Tomato

Цей додаток допоможе тобі розумно розподіляти свої справи. Добре підходить для грамотного тайм-менеджменту. Дизайн досить лаконічний та інтуїтивний. До того ж тут є поради, які допоможуть тобі зорієнтуватися.

Ти можеш створювати власні завдання. У застосунку вже є готові: робота, навчання і читання. Тобі потрібно тільки поставити таймер. Паузу зробити неможливо, тому що мета додатку – навчити тебе керувати своїм часом. До речі, ти можеш змінювати вигляд свого таймера: тут є кльові теми!

Можеш завантажити безкоштовно в App Store. Android-юзери мають більшу кількість схожих додатків. Усі вони працюють за «методом помідора». Це дуже популярна техніка, а працює це так: ти розбиваєш свою роботу на 25-хвилинні періоди з короткими перервами. Досить просто, але ефективно!

Be Focused

Суть та сама: ставиш собі завдання і вмикаєш таймер. Але крім базових функцій, додаток має ще декілька цікавих фішок. Ти можеш встановити інтервали роботи, тривалість коротких і довгих перерв.

Ти можеш відстежувати свої цілі та досягнення. Статистика подається у вигляді пирога – так ти будеш бачити, скільки часу витрачаєш на різні завдання. Ти можеш встановити нагадування, або ввімкнути віджет.

Додаток безкоштовний, він також має платну pro-версію. Можеш завантажити в App Store. Для Android є аналогічна програма – Focus To-Do.

Forest

Це один із найкращих додатків для покращення продуктивності! Він допоможе тобі зосередитися на потрібному: навчанні та роботі або на сім’ї та друзях.

Коли тобі потрібна концентрація – посади дерево. Якщо відволіктися, то воно загине. Збирай нагороди за виконані завдання і відкривай нові види дерев. Ти також можеш змагатися або ж вирощувати дерева разом із друзями. Але найкраща фішка – це те, що ти можеш саджати справжні дерева! Майже пів мільйона дерев було висаджено завдяки користувачам додатку. Тобто завдяки цьому застосунку ти покращиш не тільки своє життя, а й життя нашої планети! В App Store можна придбати додаток всього за 2 долари. Для Android-девайсів Forest є безкоштовним.

Тепер, коли ти маєш усе для концентрації та знаєш, як не залежити від інтернету, відклади свій смартфон і займись нарешті справами. Успіхів!

Катерина Орловська, Studway

 

17 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів