Життя в QDRO – terraced house: нюанси, які важливо знати

Життя в QDRO – terraced house: нюанси, які важливо знати

 

Будинко-квартири QDRO – terraced house розташовані на території котеджного містечка «Коник». Об'єкт знаходиться в оточенні природи, але відмовлятися від привілеїв мегаполісу резидентам також не доведеться — дорога до ділового центру столиці на автомобілі займає приблизно п'ятнадцять хвилин.

Чим приваблює QDRO – terraced house?

QDRO – terraced house — це чотири енергоефективних будинки, у кожному з яких передбачено по чотири триповерхові квартири. Автор проєкту — ZV Development.

Акцентуємо вашу увагу на ключових фактах, які важливо знати про КВАДРО-дім.

Прогресивні технології будівництва

Об’єкт побудовано за дерев'яно-каркасною технологією в тандемі з prefab. Стіни виготовлено з екологічного матеріалу — дерева. Фасад утеплено базальтовою ватою. Встановлено вікна з потовщеним профілем, що сприяє якісній звукоізоляції.

Енергоефективність, безпека та комфорт

У будинках встановлено енергоефективний геотермальний тепловий насос, який забезпечує опалення та кондиціонування. Передбачено систему вентиляції з рекуперацією, що дає змогу наситити помешкання свіжим повітрям без втрати тепла. Центральний пилосос запобігає накопиченню пилу та алергенів у повітрі.

У будинках також є:

  • світло-димові датчики, які сигналізують про виникнення загоряння;

  • система автоматичного поливу зеленої стіни у вітальні;

  • датчики руху, завдяки яким вмикається / вимикається світло, коли хтось входить / виходить з кімнати;

  • датчики розбиття вікон, які повідомляють про проникнення непрошених гостей.

Відзначимо, що територія котеджного містечка закрита та знаходиться під відеоспостереженням.

Ергономічні будинко-квартири

На вибір запропоновано мебльовані квартири (Grand) та квартири, готові до виконання ремонтних робіт (General). Планування помешкання продумано до дрібниць. Передбачено три спальні, кухню-вітальню, пральню, дві гардеробні, три ванні кімнати та простору терасу з зоною для BBQ.

Внутрішній двір

У дворі на 5 соток є город з системою автоматичного поливання, навіс для двох автомобілів та місце для заряджання електротранспорту.

Власна сервісна служба

Розв’язанням різноманітних побутових питань мешканців займається сервісна служба. Персоналу можна доручити підстригання газону, прибирання опалого листя, розчищення доріжок від снігу, підготовку дров на зиму тощо.

Деталі щодо придбання нерухомості КВАДРО (Київ) ви можете уточнити у відділі продажів. Контакти можна знайти на офіційному сайті проєкту або на сторінці в Facebook.

 

22 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів