Ремонт уперше за 18 років: в Ужгороді продовжують оновлювати внутрішньоквартальні двори (ФОТО, ВІДЕО)

Ремонт уперше за 18 років: в Ужгороді продовжують оновлювати внутрішньоквартальні двори (ФОТО, ВІДЕО)
Нещодавно в Ужгороді впорядкували прибудинкову територію на вул. Керченскій, зараз закінчують роботи і на вулиці Івана Франка.

 

Величезні вибоїни в асфальті, ями, наповнені водою, багнюка та старі й потрощені бордюри – все це залишилося у минулому. Двір біля будинку номер 56-А по вулиці Івана Франка відремонтували вперше за 18 років – з часу будівництва п’ятиповерхівки. Місцеві мешканці разючим змінам у власному дворі радіють. Кажуть: раніше вибоїни в асфальті доводилося самотужки засипати битою цеглою.

Двір по вулиці Франка ремонтують із дотриманням усіх технічних вимог. Тут не лише асфальтують дорогу, а й облаштовують тротуари, встановлюють дощопримайчі. Крім того, роблять пандуси до під’їздів. Усе – для зручності городян, коментує міський голова Ужгорода Богдан Андріїв:

«Зараз ми виконуємо такі роботи – це заміна асфальто-бетонного покриття, встановлення тротуарів. Також монтуємо дитячий майданчик – це такий наш вклад у покращення благоустрою міста».

Загалом, за останні три роки в Ужгороді відремонтували 82 двори.

До кінця нинішнього року влада Ужгорода планує відновити ще чотирнадцять прибудинкових територій.

Uzhgorod.net.ua 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

06 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Оля 2020-05-06 / 15:44:30

    Напевно в тому будинку живе хтось впливовий на владу, хто вплинув на голову міста, бо інакше ніхто просто за дякую не робить.Ми мешканці р-н. Гвардійська звертаємость із проханням відремонтувати кусок дороги уже 4 роки, і нас ніхто не чує нажаль...