Держпродспоживслужба Ужгорода: зауважень до роботи "Вопака" досі не було, беремо на контроль

Держпродспоживслужба Ужгорода: зауважень до роботи "Вопака" досі не було, беремо на контроль
Начальниця Ужгородського міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області Лілія Ігнацевич розповіла про контроль за ситуацією в Ужгороді з боку Держпродспоживслужби.

 

Так, за словами Л. Ігнацевич, спеціалісти Держпродспоживслужби здійснюють роботу на виконання тих постанов КМУ, які доводять до цього контролюючого органу.

"Зокрема, ми здійснюємо моніторинг усіх закладів, яким дозволено працювати на сьогодні. В першу чергу це були продуктові магазини, коли їх не закривали. Зараз ми проводимо моніторингові дослідження всіх закладів, які на сьогодні працюють", - повідомила представниця служби.

За словами Л. Ігнацевич, кожного дня у разі виявлення порушень складаємо акти, в основному, це стосується ринків, а так даємо усні рекомендації щодо усунення порушень і щодо вимог, які існують на сьогодні.

"По мережі "Вопак" заперечень до їхньої роботи досі не було", - додала Л. Ігнацевич.

Вона також повідомила, що у звязку з ситуацією службою буде посилено контроль за роботою сумермаркету "Вопак" в частині дотримання санітарних вимог, передбачених постановами уряду, йдеться насамперед про особистий захист продавців, покупців, контроль за дотримання дистанції та якістю тих засобів, якими проводиться дезінфекція.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

19 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів