Із 22 травня - послаблення карантину. Що зміниться на Закарпатті?

Із 22 травня - послаблення карантину. Що зміниться на Закарпатті?
Важливі зміни для закарпатців.

 

Відповідно до рішення Уряду з 22 травня в тих регіонах, де епідеміологічні показники відповідають встановленим МОЗ критеріям щодо нових випадків, кількості тестувань та наповненості ліжкомісць у лікарнях, відновлюється робота громадського транспорту. Йдеться про пасажирські перевезення у міському, приміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні. Поновлять також проведення спортивних заходів, відвідини релігійних заходів, діяльність готелів та дитсадків.

«Міжобласні перевезення ми поки що не відкриваємо. Ми домовилися, що це буде на початку червня, як тільки епідеміологічна ситуація дозволить це зробити. Наголошую лише за умов, що в усіх областях епідеміологічна ситуація буде дозволяти. При цьому будуть локальні обмеження, рішення щодо яких будуть прийматися спільно з місцевою владою, щоб не експортувати вірус по цілій країні. Це і є модель адаптивного карантину», - зазначив Прем’єр-міністр.

Із 1 червня відновляться залізничні пасажирські перевезення у міському, регіональному, дальньому внутрішньому та міжобласному сполученні та міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом.

Також Денис Шмигаль наголосив, що питання відновлення рейсових авіаперевезень і відкриття аеропортів буде розглядатися після 15 червня, коли країни-партнери почнуть відкривати свої кордони. «Поки аеропорти наших країн-партнерів закриті. Ми ведемо діалог з авіаперевізниками, і поки є спільна позиція, що швидше 15 червня немає сенсу відкривати роботу аеропортів», - пояснив Глава Уряду.

Попередньо із 15 червня планують відновити прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом.

Також уряд дозволив відкрити усі прикордонні пункти пропуску, крім розташованих на кордоні з Росією.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів