Агресія в кіберспорті не рідкість, але неприпустима особливість

Агресія в кіберспорті не рідкість, але неприпустима особливість
Як впливає поведінка кіберспортсменів на їх рейтинг. Чому образи і агресія у матчмейкінзі не є рідкістю і як позбутися цієї негативної особливості?

 

Світові кіберспорт-новини продовжують обговорення неприпустимості образ на матчмейкінзі. Агресія у кіберспорті дійсно не є рідкістю, оскільки у гравців часто здають нерви, бо вони переймаються за свій авторитет та виграш. Незважаючи на це, кожен повинен навчитися контролювати свої емоції, не ображаючи інших учасників і не принижуючи їх.

Дискусія про агресію в кіберспорті

Тема припустимості образ під час офіційних трансляцій, особистих стрімів і матчмейкінгів піднімається постійно. Нову дискусію спровокувало обурлива поведінка Романа «Ramzes» Кушнарьова, який дозволив собі образливі висловлювання на адресу про-гравців за погану, на його думку, гру.

Експерти акцентують увагу учасників турнірів на те, що, якщо ви сідаєте грати в Доту або іншу кібердисципліну, необхідно тримати себе в руках та навчитися коректно спілкуватися з союзниками та опонентами. 

Точка зору коментаторів та аналітиків

Ганебний вчинок Романа «Ramzes» Кушнарьова не міг залишитися непоміченим. Він обурив не тільки інших про-гравців, але й аналітиків. Так, Марія Гуніна категорично висловилася про неприпустимість образ у кіберспорті і матчмейкінзі. Так само засудив цей вчинок коментатор RuHub Ярослав «NS» Кузнецов, назвавши його соромним.

 

Фахівці вважають, що подібну поведінку не можна виправдовувати. Навіть якщо у тебе є нагороди і важливі перемоги, ображати людей нечемно. Це не тільки принижує інших гравців, але й знижує рейтинг самого агресора, показуючи його непрофесіоналізм.

Ніхто не має права негативно висловлюватися на адресу іншого кіберспортсмена тільки за те, що він грає гірше або погано натискає кнопки в дисципліні, яку ти коментуєш. На захист Романа «Ramzes» Кушнарьова варто сказати, що врешті-решт він зрозумів свою помилку та публічно вибачився за свою негідну поведінку.

Новий сезон Дота 2

Багатьох беттерів і кіберспортсменів цікавить питання: Дота 2 коли новий сезон почнеться і можна буде брати участь у турнірах та робити ставки? Інформація про це буде розміщена на сайті https://joygorillas.com/esports. на цій самій платформі можна робити ставки на турніри, спостерігати за перебігом матчів. Топовий ресурс є одним з найпопулярніших і надійних та пропонує користувачам високі коефіцієнти.

А поки шанувальники кіберспорту в очікуванні нових змагань по Доті, можна звернути увагу на інші дисципліни, насолодитися захоплюючим дозвіллям та заробити на ставках. Про-гравці можуть в очікуванні нового сезону навчитися шанобливо ставитися до соратників по грі і опонентів, щоб не втрачати рейтинг серед шанувальників.

 

26 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів