Коли "Дозор" відображатиме графік руху комунальних автобусів в Ужгороді?

Коли "Дозор" відображатиме графік руху комунальних автобусів в Ужгороді?
Із 1 червня в Ужгороді відновив рух громадський транспорт. Ужгородці схвально сприйняли цей факт, водночас запитують, чому зручні в користування програми ("Дозор" та "EasyWay"), які показують рух комунального транспорту містом, не працюють.

 

За коментарем ми звернулися до директора комунального підприємства "Ужгородський муніципальний транспорт" Віталія Готри.

Так, керівник підприємства повідомив, що у звязку із зміною графіку руху комунального транспорту та постійною зміною кількості атобусів, які після карантину виходять на маршрути, проводяться регламентні роботи, пов'язані з налаштуванням додатків "Дозор" та "EasyWay". 

"З огляду на це можливо, що час від часу додатки не працюватимуть, тобто, не відображатимуть рух комунального транспорту. Але найближчим часом ці роботи будуть завершені", - уточнив В. Готра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без ажіотажу і з пільгами: Як працює громадський транспорт Ужгорода в умовах карантину

Йдеться тільки про ті автобуси, які належать комунальному підприємству "Ужгородський муніципальний транспорт", тобто, автобуси марки "Електрон", які рухаються за маршрутами №№ 18, 20, 24.

Директор комунального підприємства звернувся до ужгородців з проханням орієнтуватися поки що на графіки руху автобусів комунального підприємства, оприлюднені на офіційному сайті Ужгородської міської ради та на сторінки КП в Фейсбук.

Вам може бути цікаво: Графік руху автобусів №№18,20 та 24

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів