Дома смачніше: відеоблог ужгородки Галини Цах

Усе це переросло у блог з простими рецептами та легкими розповідями про кулінарію і про те, що «Дома смачніше». Що важливо, з його появою якісного україномовного контенту стала більше, – пише Varosh.
– Я людина, яка дуже любить смачно поїсти. З дитячих років не перебирала в їжі, бо смакувала і манка, і вівсянка, і супчик, і компот. В нас вдома всі смачно готують. І з маминого боку, і з татового – вся родина має кулінарний талант. Я вирішила просто продовжувати сімейні традиції та готувати вдома, – розповідає Галина. – Дуже люблю відкривати для себе і старі, і нові рецепти. Оскільки я довгий час працювала у сфері фото та відеознімання, то вирішила поєднати дві улюблені справи. Готувати смачну їжу вдома та фільмувати рецепти, щоб ділитися з іншими.
Дівчина розповідає, що під час подорожей з цікавістю довго смакує стравами нових культур, намагається вгадати спеції, поєднання овочів в соусах, складники десертів, завжди записує цікаві ідеї, а потім готує страви вдома.
– Мої відео для всіх, хто любить смачно поїсти та погоджується з тим, що “дома смачніше”, а якщо ще не погоджується, то після кількох простих рецептів з мого блогу змінить думку, – з посмішкою розповідає Галина. – Зараз отримую відгуки від мам з дітками 5-6 років і аж до господинь з 50-річним досвідом, яким сьогодні понад 70. Всі готують і дякують, що вийшло просто, швидко і смачно, а це для нас, домашніх гурманів, головне.
Команда блогу невелика – Галина та її чоловік Євгеній. Саме він є незмінним оператором та фотографом. Монтує та озвучує всі відео дівчина сама, без сторонньої допомоги. На один рецепт, який триває приблизно 3 хвилини, йде 3 дні. Знімання, далі монтаж, написання тексту, озвучка, обробка і т.д.
– Для блогу намагаюся готувати всього порівну: і солодке, і солоне, напої та навіть алкогольні коктейлі, але найбільше люблю основні страви. Мій чоловік також. Ми потім смакуємо з неймовірним задоволенням, навіть не розкладаючи знімальний майданчик (світло, мікрофон, камеру). Хоча коктейлі також люблю, завершення такого фільмування завжди супроводжується музикою і танцем, – каже Галина.
Що ж до перетворення готування з хобі у професію, то дівчина й справді налаштована на зміни.
– Мрію працювати в кулінарії професійно. Дуже хочу навчатись на практиці у майстрів, шефів та профі цієї справи, – розповідає Галя. – З нетерпінням чекаю завершення карантину, вже маю на думці безліч ресторанів, в які надішлю резюме. Блог залишу як хобі, яким він є для мене сьогодні. Моїм приємним відпочинком.
Росана Тужанська, Varosh
До теми
- Пейзаж в об’єктиві тепловізора від військового Владислава Товтина можна придбати на благодійному аукціоні
- В Ужгородському скансені створять 3D моделі народного вбрання з різних регіонів Закарпаття
- Ужгородська школа мистецтв завершила 70-й, ювілейний, навчальний рік
- Ветеранський простір «Вдома»: підтримка для тих, хто пройшов війну
- Смак літа в кожній ложці: в Ужгороді створили полуничне меню
- «Файна вишиванка»: в Ужгороді оригінально вітали з Днем вишиванки
- Втрачений Ужгород: про що писали газети сто років тому, у квітні 1925-го?
- 178 немовлят народилося у квітні у Клінічному перинатальному центрі в Ужгороді
- Весна в Ужгороді змінює фарби — сакури вже відцвіли, але краса не зникає
- Де знайти гліцинії в Ужгороді?
- В Ужгородському замку відбудеться бал, збиратимуть гроші для важкохворого Олежика Ригана
- На виставці іконопису говорили про створення музею ікон Закарпаття
- Закарпатські патрульні нагадують пішоходам про їхні права та обов'язки
- Яких груп крові бракує в лікарнях Закарпаття цього тижня
- ТОП-10 закарпатських квітучих маршрутів, які викликають захоплення у туристів
- Сакурове диво Ужгорода: як прищеплюють дерева і чому іноді на одному — два цвіти
- Не сакурами єдиними: в Ужгороді розквітли тисячі різнобарвних тюльпанів
- Богдан Андріїв: "Нехай у кожному серці Великдень запалить промінь любові, надії та єдності"
- Розклад Великодніх богослужінь та освячення пасок у храмах Ужгорода
- Ужгородський батальйон ТрО терміново шукає операторів БПЛА та спеціалістів з РЕБ
До цієї новини немає коментарів