Дома смачніше: відеоблог ужгородки Галини Цах

Усе це переросло у блог з простими рецептами та легкими розповідями про кулінарію і про те, що «Дома смачніше». Що важливо, з його появою якісного україномовного контенту стала більше, – пише Varosh.
– Я людина, яка дуже любить смачно поїсти. З дитячих років не перебирала в їжі, бо смакувала і манка, і вівсянка, і супчик, і компот. В нас вдома всі смачно готують. І з маминого боку, і з татового – вся родина має кулінарний талант. Я вирішила просто продовжувати сімейні традиції та готувати вдома, – розповідає Галина. – Дуже люблю відкривати для себе і старі, і нові рецепти. Оскільки я довгий час працювала у сфері фото та відеознімання, то вирішила поєднати дві улюблені справи. Готувати смачну їжу вдома та фільмувати рецепти, щоб ділитися з іншими.
Дівчина розповідає, що під час подорожей з цікавістю довго смакує стравами нових культур, намагається вгадати спеції, поєднання овочів в соусах, складники десертів, завжди записує цікаві ідеї, а потім готує страви вдома.
– Мої відео для всіх, хто любить смачно поїсти та погоджується з тим, що “дома смачніше”, а якщо ще не погоджується, то після кількох простих рецептів з мого блогу змінить думку, – з посмішкою розповідає Галина. – Зараз отримую відгуки від мам з дітками 5-6 років і аж до господинь з 50-річним досвідом, яким сьогодні понад 70. Всі готують і дякують, що вийшло просто, швидко і смачно, а це для нас, домашніх гурманів, головне.
Команда блогу невелика – Галина та її чоловік Євгеній. Саме він є незмінним оператором та фотографом. Монтує та озвучує всі відео дівчина сама, без сторонньої допомоги. На один рецепт, який триває приблизно 3 хвилини, йде 3 дні. Знімання, далі монтаж, написання тексту, озвучка, обробка і т.д.
– Для блогу намагаюся готувати всього порівну: і солодке, і солоне, напої та навіть алкогольні коктейлі, але найбільше люблю основні страви. Мій чоловік також. Ми потім смакуємо з неймовірним задоволенням, навіть не розкладаючи знімальний майданчик (світло, мікрофон, камеру). Хоча коктейлі також люблю, завершення такого фільмування завжди супроводжується музикою і танцем, – каже Галина.
Що ж до перетворення готування з хобі у професію, то дівчина й справді налаштована на зміни.
– Мрію працювати в кулінарії професійно. Дуже хочу навчатись на практиці у майстрів, шефів та профі цієї справи, – розповідає Галя. – З нетерпінням чекаю завершення карантину, вже маю на думці безліч ресторанів, в які надішлю резюме. Блог залишу як хобі, яким він є для мене сьогодні. Моїм приємним відпочинком.
Росана Тужанська, Varosh
До теми
- Ветеранські організації про закон №12414: «Без довіри немає тилу»
- INCLUSIVE-ED4ALL: освіта для всіх і кожного у сільських громадах України та Румунії
- У Закарпатській обласній станції переливання нестача крові
- Втрачений Ужгород: про що писали газети сто років тому, у червні 1925-го? (ФОТО)
- 108 хлопчиків та 80 дівчаток, серед яких 4 двійні, народилися в червні в Ужгороді
- Відновити Землю після різних екологічних катастроф – мета гри, яку розробили студенти УжНУ
- Майже 200 тисяч експонатів у понад 40 експозиційних залах у фондах обласного краєзнавчого музею
- В Ужгороді водій автобуса веде блог про свою роботу
- «Гладіатори» в ужгородському замку запрошують постріляти з лука
- Ужгородські школярі – серед найкращих на Всеукраїнському заході «Швидше, вище, сильніше – разом!»
- Пейзаж в об’єктиві тепловізора від військового Владислава Товтина можна придбати на благодійному аукціоні
- В Ужгородському скансені створять 3D моделі народного вбрання з різних регіонів Закарпаття
- Ужгородська школа мистецтв завершила 70-й, ювілейний, навчальний рік
- Ветеранський простір «Вдома»: підтримка для тих, хто пройшов війну
- Смак літа в кожній ложці: в Ужгороді створили полуничне меню
- «Файна вишиванка»: в Ужгороді оригінально вітали з Днем вишиванки
- Втрачений Ужгород: про що писали газети сто років тому, у квітні 1925-го?
- 178 немовлят народилося у квітні у Клінічному перинатальному центрі в Ужгороді
- Весна в Ужгороді змінює фарби — сакури вже відцвіли, але краса не зникає
- Де знайти гліцинії в Ужгороді?
До цієї новини немає коментарів