Привабити туристів на Закарпаття і відзняти мирне небо на сході України: учасник АТО про своє хобі

Привабити туристів на Закарпаття і відзняти мирне небо на сході України: учасник АТО про своє хобі
Туристичне Закарпаття показує ужгородець Сергій Кузнєв. Чоловік створив у мережі Facebook сторінку «НадКарпаття» і завантажує туди фото й відео, зроблені з висоти пташиного польоту. Він — учасник бойових дій і мріє відзняти мирне небо на cході України.

 

Сергій Кузнєв почав використовувати дрон для польотів над Закарпаттям близько року тому. Чоловік знайшов для себе нове хобі, бо очікував на скорочення на роботі.

«Працював у Державній службі ветеранів. Тривалий термін ми чекали реформування. Одночасно я вів проєкт «Україна-Норвегія», — згадував Сергій Кузнєв. — Нашим друзям (військовим) ми допомагали отримати ґрант на розвиток власної справи. Один мій побратим отримав культиватор, друга родина одержала можливість придбати теплицю. Зараз вони займаються розвитком своєї справи. А я вирішив, що теж щось можу і хочу. Я захоплювався фото- й відеозйомкою, і вирішив взяти коптер».

Так чоловік почав знімати на відео краєвиди Ужгорода, Хуста, Оріховиці, фіксує замки та історичні об’єкти. Показує схід і захід сонця. Розповів, що знімає скрізь, куди їздить:

Суспільне Закарпаття

 

09 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів