Ситуація із коронавірусом на Закарпатті – незадовільна, – Олексій Петров

Ситуація із коронавірусом на Закарпатті – незадовільна, – Олексій Петров
Сьогодні, 11 червня, в Закарпатській ОДА відбувся щотижневий брифінг Олексія Петрова. Очільник області розповів і про ситуацію з захворюванням на коронавірус в області. Одне із питань – ситуація із коронавірусом в області.

 

За словами голови Закарпатської ОДА, статистика із захворюваністю на COVID-19 на Закарпатті поки – незадовільна. На сьогодні в області зафіксовано 1471 хворих на коронавірус. За останню добу захворіли 23 особи, 1 дитина.

– На жаль, ми не відповідаємо вимогам Міністерства охорони здоров’я, аби перейти на третій етап пом’якшення карантину. Таке рішення було прийнято на комісіях ТЕБ та НС. Зокрема, райдержадміністрації, міськвиконкоми, об’єднані територіальні громади повинні посилити контроль за дотриманням вимог протиепідемічних та карантинних заходів на своїх територіях. Забезпечити в повному обсязі проведення карантинних та дезінфекційних заходів, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19. Нині ми маємо два спалахи COVID-19: у Свалявському та Великоберезнянському районах. Тому ми припиняємо туди курсування міжміського громадського транспорту, – поінформував Олексій Петров.

Христина Біклян, Карпатський об'єктив

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів