Відпустка під час карантину: корисні поради туристам із Закарпаття  

Відпустка під час карантину: корисні поради туристам із Закарпаття

 
Багатьом із мешканців Закарпаття пандемія коронавірусу змінила плани на літо. За нинішніх карантинних умов подорожі до курортів Туреччини, Греції, Єгипту, Іспанії, Італії тощо або недоступні, або пов'язані з безліччю суворих обмежень і ризиків. Проте альтернатива відпочинку за кордоном є! Чимало закарпатців звернули увагу на цікавинки, які охоче пропонує мандрівникам Україна. Внутрішній туризм сьогодні активно розвивається та набирає обертів. Йдеться як про унікальні природні заповідні зони наших західних областей, так і про приморські курорти південних регіонів. В обох випадках турист  отримає нові емоції та свіжі враження, оздоровиться та гарно відпочине.

 

Одним із найбільш принципових питань під час  подорожей нашою країною, а також важливою статтею витрат є харчування. З одного боку, воно повинно бути якісним і безпечним (слід пам’ятати про літню спеку),  а з іншого – максимально економним. Це набуває особливого значення, якщо заплановано родинний відпочинок.

Гарним помічником у цьому традиційно стане найбільша торговельна мережа країни – «АТБ». Добре знайомі мешканцям Ужгорода й області супермаркети сьогодні відкриті в кожному куточку України.  1123 магазини «АТБ» працюють у 290 населених пунктах, а їхня мапа присутності включає 24 області України.

Протягом кількох останніх років компанія динамічно розширює власну мережу в південному та західному регіонах. Минулого року прийняли перших покупців близько сотні нових комфортних магазинів «АТБ», були підкорені ще дві області – Чернівецька та Закарпатська. В Ужгороді на вул. Капушанській, 175а відкрили перший у регіоні інноваційний дискаунтер «АТБ». Компанія відкриває чимало супермаркетів навіть у невеликих туристичних містечках, створюючи нові робочі місця та підвищуючи комфорт для мандрівників. Отже, туристи матимуть можливість без зайвих витрат поповнити свої запаси гарантовано якісними продуктами і товарами першої необхідності.

Якщо ж є бажання вирушити до морських курортів України, то слід пам’ятати, що й там  у численних «АТБ» завжди можна придбати необхідну продукцію. У компанії є власний відділ контролю якості, який регулярно влаштовує перевірки. Більше тисячі товарів проходять ретельну експертизу в лабораторіях. Продукти тестують за фізико-хімічними та органолептичними характеристиками. В результаті ймовірність попадання неякісного товару на полиці магазинів мережі «АТБ» зведено до нуля.

Товари, які пропонують покупцям в «АТБ», виготовляють, перевозять і зберігають у належних температурних умовах. Компанія володіє солідним власним парком вантажних машин (7 автоколон) і збудувала близько десяти мультитемпературних складських центрів європейського зразка. Це дає можливість постійно контролювати величезний товарообіг, своєчасно доставляючи продукти в будь-який куточок країни.

Якщо говорити про подорожі нашими західними областями, то наявність тут маркетів багаторічного лідера вітчизняного ритейлу позбавляє від потреби тягнути з дому  пакунки з продуктами, ризикуючи при цьому, що харчі зіпсуються на сонці. Набагато простіше все необхідне придбати на місці. Асортимент кожного із супермаркетів «АТБ» сьогодні перевищує 3,5 тисячі найменувань. Близько третини з них представлені товарами власних торгових марок. Це означає, що ціни на таку продукцію можуть бути нижчими на 30–40%, а це дозволить українському туристу заощадити кошти. Цінова політика компанії залишається незмінною вже більш ніж чверть століття. Вартість продуктів  у добре знайомих майже чотирьом мільйонам постійних клієнтів супермаркетах торговельної мережі завжди на 10–15% нижча за середньоринкову. Досягають такої економії не за рахунок якості. Секрет максимально доступних цін в «АТБ» простий. Це принцип працювати з виробниками без посередників, системне впровадження інноваційних технологій, динамічне розширення мапи присутності, а також оптимізація багатьох бізнес-процесів. Особливу роль грає орієнтація на інтереси клієнтів.  Мандрівники із Закарпаття,  що вирушили у літню подорож Україною, не залишаться голодними, якщо поруч є «АТБ».

Семен Рудий

 

15 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів