Гобелени в сучасних інтер'єрах

Гобелени в сучасних інтер'єрах

 

Думаєте, що вдале облаштування квартири або будинку залежить від меблів та підібраної гарнітури. Але насправді саме завдяки аксесуарам створюється затишок в домі. Правильно підібрані елементи декору допомагають надати приміщенню художнього смаку та довершеності.

Розкішні декоративні гобелени для стильних інтер’єрів

Незалежно від стилю гобелен ідеально підходить для створення оригінальних дизайнів. Він однаково буде виглядати елегантно як в класичному, так і в сучасному стилі, тішитиме якістю та красою.

Лідером продаж практично завжди є гобелени з квітковим візерунком. Такі тканині візерунки застосовуються в класичних провансальських та барокових спальнях, в традиційних англійських кухнях та вітальнях.

Можете сміло підібрати візерунок, що гармонійно перегукуватиметься з багатою природою Закарпаття, даруючи красу та спокій, сприяючи відпочинку та комфорту. Головне, що потрібно враховувати при виборі, щоб кольори добре поєднувалися з меблями та іншими декорами кімнати.

Так, світлі лілії, червоні тюльпани, світло-блакитні дзвіночки - в дизайн додадуть відчуття весняної свіжості. Гобелени у бірюзово-рожевих відтінках із зображенням пишних півоній та садових троянд - це ідеальний вибір для розкішної яскравої спальні, а геометричні візерунки - гармонійно доповнять кімнату в будь-якому стилі.

Основні переваги гобеленів

Сучасні картини гобелену виготовляються на заводі на спеціалізованих машинах. За якістю збірки вони не поступаються виробам ручної роботи. Це вироби з яскравими, глибокими кольорами та унікальною розкішною фактурою.

Переваги картин гобеленів:

  • допоможуть наповнити будинок атмосферою затишку;

  • додадуть дизайну вишуканості та “багатого” вигляду;

  • завжди високо цінуються, незалежно від тенденцій дизайну;

  • позитивно впливають на акустику приміщення (поглинають відлуння);

  • прекрасно поєднуються з тканинами й м’якою оббивкою подібного типу;

  • стійкі до зношування та вигоряння;

  • невибагливі у догляді (достатньо періодично чистити).

Гобелен - особливості розміщення

Гобеленові картини випускаються в широкому діапазоні розмірів. Тому слід врахувати площу кімнати й простір, який він буде займати. Зображення середнього розміру є найбільш універсальними, адже його можна розмістити практично в будь-якому місці. Красиво виглядатиме як самостійно, так і в поєднанні з іншими настінними елементами.

Для оригінально дизайну найкраще підходить горизонтальний гобелен довгого формату. Такий розмір привертатиме додаткову увагу та робитиме його центром композиції. З іншого боку, довгі вертикальні гобелени можуть красиво доповнювати будь-який предмет меблів, як велику підлогову вазу або красивий старовинний стіл.

Мініатюрні роботи ідеально підійдуть для прикраси невеликих кімнат, зокрема, спальні та дитячої. Створюватимуть атмосферу таємничості та домашнього затишку. Добре виглядатимуть у кількості 3-4 в хаотичному розташуванні та ін. Проте остаточний вибір розмірів та мотивів гобелену залежить від вашого смаку. Тож сміливо експериментуйте та обирайте найбільш красивий для вас варіант.

Інтернет-магазин АРС пропонує широкий вибір картин гобеленів різного дизайну та розмірів, що ідеально підійдуть для класичних і сучасних інтер'єрів. Каталог включає гобелени різної тематики та кольорових гам, від м'яких тонів акварелі до найекзотичніших поєднань кольорів, щоб ваш дизайн завжди був унікальним, затишним та яскравим незалежно від часу та віянь моди.

 

 

28 липня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів