Дитячі садки зможуть відновити роботу на Закарпатті вже з вівторка, 4 серпня

Дитячі садки зможуть відновити роботу на Закарпатті вже з вівторка, 4 серпня
1 серпня в прес-службі ОДА повідомили, що Закарпаття віднесли до "жовтої зони" адаптивного карантину.

 

— Це означає, що з наступного тижня зможуть розпочинати відкривати дитсадки, — повідомили в Закарпатській ОДА.

За його словами, 3 серпня обласна комісія з надзвичайних ситуацій відмінить усі обмеження, які можна скасувати для тих областей, що перебувають у жовтій зоні. Дитячі садки зможуть відновити роботу вже з вівторка, 4 серпня.

"Жовта зона означає, що ми на сьогодні маємо право запускати всі заклади громадського харчування, санаторії, рекреаційні зони та зони відпочинку, — пояснив Олексій Петров. — Масові заходи мають бути заповнені людьми не більше однієї на 5 кв.м. Ми продовжуємо режим носіння масок та дезінфекції. Можливість відвідування кінотеатрів із заповненням не більше 50%. Можемо запускати обласний та міжобласний транспорт, але в кількості наявних сидячих місць. І є одне обмеження саме для нас – це заборона відвідування місць, в яких знаходяться люди старшого віку, тобто так звана «вразлива категорія». Це хоспіси, або центри надання соціальної допомоги".

За словами Олексія Петрова, перехід області до іншої зони вирішуватиме вже державна комісія кожної п’ятниці. Робитимуть це, враховуючи статистику, яку надаватиме кожен регіон.

0312

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів