Замінити старі труби, а далі робити ремонт траси просять жителі села Довге на Іршавщині

Замінити старі труби, а далі робити ремонт траси просять жителі села Довге на Іршавщині
Замінити в селі старі труби на нові просять жителі Довгого на Іршавщині. Про це сьогодні розповіла місцева мешканка Марія Гергель. Каже: там почали ремонтувати дорогу, а комунікації для відведення стічних вод не замінили.

 

"Нас топить, — скаржиться Марія. — Ми не маємо врожаю. Ходимо в брудних чоботах, коли є велика вода через дощі. Ця проблема вже триває приблизно 10 років. Зараз ми зіштовхнулися з проблемою, що кладуть другий шар асфальту, робочі ставлять тротуари".

За словами жінки, якщо не замінять старі труби, а поставлять зверху новий шар асфальту, то питання з відведенням стічних вод вирішити не зможуть. Також у селі, каже, зливні люки забиті каналізацією. А під час ремонту тротуарів покришки засипали камінням, місцеві жителі розчистили їх самотужки.

"Мене топить, — сказав мешканець Довгого Іван. — Труба забита. Вода йде з центру села. Тепер, коли нема де їй діватися, вона йде у двори, городи. Треба нову трубу поставити і вивести до ріки".

Нині жителі знову хотіли звернутися до сільського голови, аби вирішити їхнє питання. Перед цим мешканці 15 будинків збиралися 31 липня. Детальніше дивіться в сюжеті:

Суспільне Закарпаття

 

03 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів