Як отримати кредит, якщо з кредитною історією не все гаразд

Як отримати кредит, якщо з кредитною історією не все гаразд

 

Банки в більшості випадків не кредитують людей з поганою кредитною історією. Вирішити цю проблему допоможуть в компанії SOS CREDIT. Тут можна не тільки отримати кредит незалежно від репутації, але і зробити це віддалено.

Як отримати

Компанія видає онлайн кредит з поганою кредитною історією більшості заявників. Щоб отримати бажану суму, необхідно виконати кілька стандартних процедур.

Підготувати документи

З документів потрібні лише паспорт та ідентифікаційний код.

Зареєструватися на сайті

Для реєстрації необхідно вказати актуальну адресу електронної пошти і номер мобільного — будь-якого українського оператора. Ці дані потрібні для входу в особистий кабінет.

В ході реєстрації варто враховувати кілька нюансів:

  • Для реєстрації використовуйте пошту Google або ukr.net.
  • Уважно перевірте внесені дані на відсутність помилок.
  • Придумайте пароль входу обсягом не менше восьми символів.На яку суму можна розраховувати

Нових користувачів SOS CREDIT кредитує на суму від 500 до 7000 гривень. Кредит діє тридцять календарних днів. Компанія відрізняється лояльною політикою по відношенню до клієнтів: комісія за користування отриманими коштами стартує всього від 0,01%.

Вибрати суму і термін повернення коштів на сайті сервісу гранично просто. Для цього передбачені бігунки, пересуваючи які користувач регулює суму і час.

Верхня межа кредиту змінюється з часом. Своїх постійних і надійних клієнтів SOS CREDIT кредитує до 15000 гривень.

Куди надходять гроші

Після оформлення заявки сервіс переводить обумовлену в договорі суму на будь-яку зручну банківську карту (будь-якого українського банку) заявника. Компанія не вимагає ніяких додаткових документів і поручителів.

Після схвалення заявки потрібно підписати договір. Повертати кошти можна кількома способами: в будь-якому відділенні Укрпошти або відділенні банку, за допомогою терміналу ПриватБанку або прямо в особистому кабінеті користувача.

Переваги для постійних клієнтів

Постійні клієнти онлайн-сервісу можуть розраховувати на привілеї. У компанії діє кілька ступенів лояльності. Як тільки людина закриває свій перший кредит, він потрапляє на перший рівень Програми лояльності і отримує 5% знижку на наступний кредит.

Всього передбачено вісім ступенів лояльності. Величина знижки на останньому, восьмому, рівні, досягає 50%.

Додатково

У разі необхідності кожен клієнт може скористатися опцією пролонгації терміну виплати кредиту. Продовжити кредит можна на 7, 15 або 30 днів в особистому кабінеті.

Віддалений формат сервісу зручний тим, що всі послуги доступні цілодобово незалежно від дня тижня. Для оформлення потрібен комп'ютер, планшет або смартфон з підключенням до інтернету.

Сервіс SOS CREDIT працює на всій території України, за винятком окупованих територій: Криму і частин Луганської та Донецької областей.

За будь-якою інформацією про кредитування в SOS CREDIT можна звертатися в службу технічної підтримки за телефонами (044) 36 36 767, 0 (800) 211 767, по електронній пошті [email protected] або в чаті на сайті сервісу.

 

 

22 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів