Богдан Андріїв: усі навчальні заклади Ужгорода готові до початку навчального року

Богдан Андріїв: усі навчальні заклади Ужгорода готові до початку навчального року
Сьогодні під час брифінгу міський голова Ужгорода Богдан Андріїв розповів про готовність шкіл міста до навчального року.

 

Так, зокрема, за словами голови, наразі всі загальноосвітні заклади готові до початку навчального року. Насамперед, що цікавить у першу чергу, школи забезпечені дезинфекційними засобами, рідким милом, масками та паперовими рушниками - все це закуплене за кошти міського бюджету

Також, за словами міського голови, обладнані всім необхідним медкабінети, тобто, необхідними лікарськими засобами.

Як прозвучало на брифінгу, також кожна школа вділила і обладнала ізолятор, до якого в разі підвищення температури доправлятимуть школярів (за ними повинні приїхати батьки).

«У вересні під час сесії ми плануємо здійснити додатковий перерозподіл грошей, щоб мати кошти на все необхідне для забезпечення навчального процесу», - додав Богдан Андріїв.

Він також додав: «Я би хотів також звернутися до роботодавців, у яких є працівники з дітьми-школярами, щоб вони з порозумінням віднеслися до таких співробітників, якщо раптом запізнюватимуться трохи на роботу – річ у тім, що батьки будуть передавати дітей класним керівникам, і це може викликати певну затримку в часі», - додав міський голова.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів