В Ужгороді розширили коло учасників, які зможуть взяти участь у конкурсі інститутів громадянського суспільства міста

В Ужгороді розширили коло учасників, які зможуть взяти участь у конкурсі інститутів громадянського суспільства міста
Відповідні зміни внесли сьогодні під час сесії Ужгородської міської ради. Також депутати ухвалили низку інших рішень-змін до діючих програм.

 

Зміни до Програми фінансування видатків на житлово-комунальні послуги Почесним громадянам м. Ужгород на 2020 рік внесли сьогодні на другому пленарному засіданні чергової сесії міськради. Зокрема, у новій редакції виклали додатки 1-3 та доповнили попереднє рішення додатком 4, в якому – Порядок надання пільг Почесним громадянам Ужгорода.

На сесії внесли також зміни до Програми підтримки діяльності інститутів громадянського суспільства міста соціального спрямування на 2020 рік в Ужгороді. Ними розширили коло учасників, які зможуть взяти участь у конкурсі інститутів громадянського суспільства міста, що призведе до більш ефективної роботи цих організацій.

Іншим рішенням внесли зміни до міської Програми сімейної, ґендерної політики, запобігання та протидію домашньому насильству і торгівлі людьми на 2019- 2020 роки. Змінами започатковано відшкодування видатків на перебування в комунальному некомерційному підприємстві «Ужгородській міській дитячій клінічній лікарні» дітей, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування за висновком комісії з питань захисту прав дитини. Для цього необхідно на 2020 рік 200 тис. грн. Рішення прийняли з урахуванням зауважень департаменту фінансів та бюджетної політики.

Ужгородська міська рада

 

15 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів