В Ужгороді взято під варту підозрюваного в пограбуванні ювелірної майстерні

В Ужгороді взято під варту підозрюваного в пограбуванні ювелірної майстерні
За доводами прокурора Ужгородської місцевої прокуратури слідчим суддею взято під варту на 60 діб 30-річного ужгородця за підозрою у крадіжці ювелірних виробів.

 

Крім цього, йому визначено альтернативний запобіжний захід у вигляді понад 147 тис грн застави.Як встановило слідство, раніше судимий місцевий мешканець разом із невстановленою наразі особою проник до ювелірної майстерні та викрав звідти золоті та срібні прикраси. Трапилося це в березні поточного року. За попередньою оцінкою, загальна вартість виробів склала понад 300 тис грн. Опісля зловмисник зник з місця злочину.

Завдяки вжитим заходам, у вересні правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його.Дії ужгородця кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 КК України, тобто крадіжка, вчинена у великих розмірах, повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у приміщення.Наразі триває досудове розслідування, в ході якого встановлять обставини події та усіх фігурантів кримінального правопорушення. Процесуальне керівництво забезпечує Ужгородська місцева прокуратура.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

02 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів